20.2 C
Santorini
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Συνάντηση Γ. Λεονταρίτη με τον νέο Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Ν. Αιγαίου

Share

Εθιμοτυπική συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γιώργο Λεονταρίτη είχε το μεσημέρι της Τρίτης 12/3 στα γραφεία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στη Σύρο ο νέος Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Νοτίου Αιγαίου, Ταξίαρχος Ιωσήφ Κανακουσάκης, ο οποίος ανέλαβε τα καθήκοντά του μετά τις πρόσφατες κρίσεις της ηγεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας.

Τον κ. Κανακουσάκη συνόδευε ο Προϊστάμενος του Γραφείου Δημοσίων Σχέσεων & Ενημέρωσης Δημοσιογράφων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Νοτίου Αιγαίου, Αστυνόμος Α’ Πέτρος Βασιλάκης.

Ο κ. Λεονταρίτης συνεχάρη τον Ταξίαρχο για την ανάληψη των καθηκόντων του και ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο του, εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι η αγαστή συνεργασία με τις τοπικές αρχές θα συνεχιστεί, επ’ ωφελεία της διατήρησης της τάξης και της ασφάλειας στα νησιά.

Μετά το πέρας της συνάντησης, ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων δήλωσε σχετικά: “Το Νότιο Αιγαίο, εκτός από κορυφαίος τουριστικός προορισμός, αποτελεί μία από τις πλέον ασφαλείς περιοχές της Ελλάδας. Το γεγονός αυτό είναι αποτέλεσμα του υψηλού αισθήματος καθήκοντος που επιδεικνύουν όσοι υπηρετούν στις Αστυνομικές Υπηρεσίες των νησιών μας, οι οποίες, αν και υποστελεχωμένες, είναι εξαιρετικά αποτελεσματικές. Η κυβέρνηση θα πρέπει, πριν την έναρξη της νέας θερινής περιόδου, να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την στελέχωσή τους, ούτως ώστε οι μόνιμοι κάτοικοι, αλλά και επισκέπτες των νησιών μας να συνεχίσουν να αισθάνονται ασφαλείς”.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη