Συναυλία με την ορχήστρα Smyrna στα Φηρά για την ενίσχυση των πυροπλήκτων

Η αμιγώς γυναικεια ορχήστρα ελληνικής παραδοσιακής μουσικής Smyrna έρχεται τη Δευτέρα 30 Ιουλίου στη Σαντορίνη για μια μοναδική συναυλία στο Λύκειο των Φηρών, καλεσμένη του Συλλόγου Κρητών Σαντορίνης “Το Αρκάδι” και του ΔΑΠΠΟΣ.

Οι Μαίη Αγγελάκη (λαούτο, τραγούδι), Σταυρούλα Βλασοπούλου (τσέλο, τραγούδι), Κάλια Καμπούρη (κανονάκι, τραγούδι), Ειρήνη Νικολακοπούλου (βιολί, τραγούδι), Πένυ Παπακωνσταντίνου (πολίτικο λαούτο, κρουστά, τραγούδι) και Έλσα Στουρνάρα (ακορντεόν, τραγούδι) θα κάνουν ένα μεγάλο μουσικό ταξίδι από τη Μικρά Ασία και την Καππαδοκία στην Κωνσταντινούπολη, τη Θράκη, τη Μακεδονία, την Ήπειρο και το Αιγαίο, τραγουδώντας μελωδίες Σμυρνιών συνθετών.

Η συναυλία είναι ανοιχτή για το κοινό, ωστόσο στην είσοδο θα στηθεί κάλπη όπου θα συγκεντρώνονται χρήματα που θα διατεθούν στους Δήμους που επλήγησαν από τις πρόσφατες καταστροφικές πυρκαγιές. Τη διαφάνεια της διαδικασίας θα εξασφαλίσουν εθελοντικά η κα Άννα Νομικού, υπάλληλος της ΔΟΥ Θήρας και ο κος Άκης Ξαγοράρης, δημοτικός υπάλληλος, που θα καταμετρήσουν τα χρήματα και θα τα καταθέσουν στους λογαριασμούς των Δήμων την επόμενη μέρα.

Ώρα έναρξης: 21:30 | Λύκειο Φηρών | Είσοδος ελεύθερη

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here