20.2 C
Santorini
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Συναυλία με την ορχήστρα Smyrna στα Φηρά για την ενίσχυση των πυροπλήκτων

Share

Η αμιγώς γυναικεια ορχήστρα ελληνικής παραδοσιακής μουσικής Smyrna έρχεται τη Δευτέρα 30 Ιουλίου στη Σαντορίνη για μια μοναδική συναυλία στο Λύκειο των Φηρών, καλεσμένη του Συλλόγου Κρητών Σαντορίνης “Το Αρκάδι” και του ΔΑΠΠΟΣ.

Οι Μαίη Αγγελάκη (λαούτο, τραγούδι), Σταυρούλα Βλασοπούλου (τσέλο, τραγούδι), Κάλια Καμπούρη (κανονάκι, τραγούδι), Ειρήνη Νικολακοπούλου (βιολί, τραγούδι), Πένυ Παπακωνσταντίνου (πολίτικο λαούτο, κρουστά, τραγούδι) και Έλσα Στουρνάρα (ακορντεόν, τραγούδι) θα κάνουν ένα μεγάλο μουσικό ταξίδι από τη Μικρά Ασία και την Καππαδοκία στην Κωνσταντινούπολη, τη Θράκη, τη Μακεδονία, την Ήπειρο και το Αιγαίο, τραγουδώντας μελωδίες Σμυρνιών συνθετών.

Η συναυλία είναι ανοιχτή για το κοινό, ωστόσο στην είσοδο θα στηθεί κάλπη όπου θα συγκεντρώνονται χρήματα που θα διατεθούν στους Δήμους που επλήγησαν από τις πρόσφατες καταστροφικές πυρκαγιές. Τη διαφάνεια της διαδικασίας θα εξασφαλίσουν εθελοντικά η κα Άννα Νομικού, υπάλληλος της ΔΟΥ Θήρας και ο κος Άκης Ξαγοράρης, δημοτικός υπάλληλος, που θα καταμετρήσουν τα χρήματα και θα τα καταθέσουν στους λογαριασμούς των Δήμων την επόμενη μέρα.

Ώρα έναρξης: 21:30 | Λύκειο Φηρών | Είσοδος ελεύθερη

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης
Διαφήμιση

Σαντορίνη