15.3 C
Santorini
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΑΟ Θήρας: Συνέχεια για το ευρωπαϊκό όνειρο στη Φινλανδία

Share

Στο παγωμένο Kuusamo στο BA τμήμα της Φινλανδίας θα συνεχίσει τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις ο ΑΟ Θήρας, καθώς στη φάση των 16 του Challenge Cup θα έρθει αντιμέτωπος με την Polkky Kuusamo. Ο πρώτος αγώνας θα γίνει στη Φινλανδία στις 19 Δεκεμβρίου, ενώ ο επαναληπτικός στη Σαντορίνη στις 23 Ιανουαρίου.

Η ομάδα της πόλης των 15.219 κατοίκων πέρσι τερμάτισε στην 4η θέση του φινλανδικού πρωταθλήματος και στη 2η θέση του φινλανδικού κυπέλλου. Φέτος μέχρι στιγμής είναι στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 7 νίκες και 5 ήττες σε 12 αγώνες. Για να φτάσει στη φάση των 16, η Polkky Kuusamo απέκλεισε στα προκριματικά την Interfreight Antwerp από το Βέλγιο και την UTE VT Budapest από την Ουγγαρία στη φάση των 32. Έδρα της είναι το Kuusamon Liikuntahalli.

Ο ΑΟ Θήρας αντίστοιχα απέκλεισε στην προκριματική φάση την κυπριακή ΑΕ Λεμεσού και στη φάση των 32 την τσέχικη KP Brno, έχοντας σημειώσει τέσσερις νίκες χωρίς απώλεια σετ.

Με αφορμή την πρόκριση του ΑΟ Θήρας στους 16 του Challenge Cup, συγχαρητήρια μηνύματα έστειλαν μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Θήρας, κος Νίκος Ζώρζος, ο Πρόεδρος του ΔΑΠΠΟΣ κος Λευτέρης Τζούρος, καθώς και τα ΔΣ της Θύελλας Καμαρίου και του Πανθηραϊκού.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη