20.2 C
Santorini
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Συνεχίζεται όλο τον Νοέμβριο η πρωτοβουλία Grow Greek Tourism Online στη Σαντορίνη

Share

Μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου συνεχίζεται στη Σαντορίνη το πρόγραμμα της πρωτοβουλίας Grow Greek Tourism Online της Google, που περιλαμβάνει δωρεάν εκπαίδευση πάνω σε ψηφιακά εργαλεία και υποστήριξη σχετικά με την τοποθέτηση τουριστικών επιχειρήσεων στους χάρτες της Google (Google My Business) και την εικονική περιήγηση (Street View). Το πρόγραμμα αφορά όλους τους επαγγελματίες του τουρισμού (ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, ενοικιάσεις σκαφών και αυτοκινήτων, εστιατόρια, καφέ, μπαρ, τουριστικά καταστήματα).

Οι ενδιαφερόμενες τουριστικές επιχειρήσεις μπορούν να εγγραφούν εδώ.

To Grow Greek Tourism Online στήριξε ενεργά το πρόσφατο συνέδριο IMIC με θέμα “Τουρισμός: Τάσεις, Προοπτικές και Επιπτώσεις στις Επιχειρήσεις και τους Προορισμούς” που πραγματοποιήθηκε στις 19-21 Οκτωβρίου στη Σαντορίνη, οργανώνοντας δωρεάν σεμινάριο για την ανάπτυξη ψηφιακών δεξιοτήτων στον τουρισμό, όπου παρουσιάστηκαν τάσεις αναζήτησης για τη Σαντορίνη ως προορισμού καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς και εργαλεία και πρακτικές αξιοποίησης του διαδικτύου. Πέρα από τους συνέδρους το σεμινάριο παρακολούθησε μεγάλος αριθμός επαγγελματιών του τουρισμού της Σαντορίνης.

Επίσης, η δωρεάν πλατφόρμα διαδικτυακής εκπαίδευσης για τον τουρισμό https://learndigital.withgoogle.com/greektourism/ συνεχίζει να είναι διαθέσιμη σε όσους ενδιαφέρονται να ενισχύσουν περαιτέρω τις ψηφιακές τους δεξιότητες, καθώς και να αποκτήσουν το πιστοποιητικό με την υπογραφή του Grow Greek Tourism Online και του IAB Europe.

[adning id="140783"]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση
The Wine Bar at Heliotopos, Santorini - The cave
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Αλφαβητάρι Γαστρονομίας Γιώργου Πίττα

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη