20.2 C
Santorini
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ταξίδι χαλάρωσης υπό τους ήχους τους σύμπαντος, την Παρασκευή στο SAF

Share

Σε ένα Gong Bath, ένα 90λεπτο κοσμικό ηχητικό ταξιδι χαλάρωσης, εμβάνθυσης, αποτοξίνωσης και αφύπνισης μας καλούν το Βιομηχανικό Μουσείο Τομάτας και η Λάουρα Γκίνη την Παρασκευή 16 Μαρτίου, στις 20:30.

Ο Ήχος έχει μια τεράστια επιρροή στην ανθρώπινη λειτουργικότητα και είναι δόνηση που προκαλεί συντονισμό και ρυθμό στο σώμα, αγγίζει και επηρεάζει τα συναισθήματά μας όπως καμία άλλη πηγή εισόδου, μέσω του μηχανισμού της ακουστικής που είναι η μεγάλη πύλη προς τον εγκέφαλο. Η καθημερινότητά μας είναι εμποτισμένη με ψηφιακή μουσική, ήχους που παράγονται απο το κινητό τηλέφωνο, απο τα κύματα της τηλεόρασης, ήχοι αφύσικοι που γίνονται θόρυβοι. Όλους αυτούς τους ήχους δεν μπορούμε να τους επιλέξουμε, καθώς εισέρχονται στο σώμα, μας δημιουργούν συναισθήματα και σκέψεις που δεν είναι δικά μας, αποσυντονίζοντας έτσι τη φυσική κατάσταση της υγείας μας.

Το Γκονγκ είναι ένα απο τα πιο ισχυρά εργαλεία της Ηχοθεραπείας καθώς μέσα απο τις δονήσεις, τους αρμονικούς ήχους και τις συχνότητες συντονίζει το φυσικό και πνευματικό μας σώμα, μεταφέροντάς μας μέσα απο τις Ηχοδονήσεις στα εγκεφαλικά κύμματα Θήτα, της βαθειάς χαλάρωσης. Εκεί ξεκινά το βιωματικό ταξίδι αφύπνισης, συντονισμού, κάθαρσης και αυτοθεραπείας. Ο συνδυασμός με τις Θιβετάνικες Ηχογαβάθες και τα φωνητικά μάντρας, μας μεταφέρουν την ενέργεια της γαλήνης και της εσωτερικής ηρεμίας, εκεί που οι σκέψεις δίνουν την θέση τους στο νιώθω και είμαι.

Για τον καθένα ξεχωριστά είναι μια διαφορετική βιωματική εμπειρία, ένα ταξίδι μέσα απο την Μουσική των Σφαιρών του Πυθαγόρα. Η Λάουρα θα συντονίσει το ηλιακό γκονγκ, τα θιβετάνικα κύμβαλα και τη φωνή της, για να μας οδηγήσει σε ένα ταξίδι προς τα μέσα, εκεί όπου η αρμονία, οι δημιουργικές μας δυνάμεις και η αύξηση της συνείδησής μας, μας οδηγούν στο κέντρο του ήχου και στο κέντρο του εαυτού μας.

Το επόμενο Gong Bath θα επαναληφθεί τον Οκτώβριο.

Παρασκευή 16/3 | Ώρα: 20:30-22:00 | Βιομηχανικό Μουσείο Τομάτας, Βλυχάδα
Προσέλευση 10 λεπτά νωρίτερα |
Κόστος: 20 ευρώ
Στους συμμετέχοντες συστήνεται να έχουν μαζί τους ένα κουβερτάκι και νερό.

Κράτηση θέσεων τηλεφωνικά στο 2286085141, Τρίτη έως Κυριακή 10:00-16:00

[adning id="140783"]

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη