Θετικός απολογισμός από την παρουσία του Νοτίου Αιγαίου στην Tour Natur 2018

Με επιτυχία στέφθηκε η συμμετοχή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στην έκθεση Tour Natur, που πραγματοποιήθηκε στο Düsseldorf της Γερμανίας από 31 Αυγούστου έως 2 Σεπτεμβρίου 2018, και απευθύνεται σε ένα εξειδικευμένο κοινό που συνδυάζει τις διακοπές με την πεζοπορία και άλλες υπαίθριες αθλητικές δραστηριότητες.

Η Περιφέρεια συμμετείχε με 10 νησιά από τα Δωδεκάνησα και τις Κυκλάδες και συγκεκριμένα τη Ρόδο, την Κω, την Λέρο, την Αστυπάλαια, την Τήνο, την Αμοργό, την Κέα, τη Μήλο, την Άνδρο και την Αντίπαρο, παρουσιάζοντας τη μεγάλη γκάμα εναλλακτικών τουριστικών δραστηριοτήτων που προσφέρει ο κάθε προορισμός ξεχωριστά.

Εκτιμάται ότι οι επισκέπτες ξεπέρασαν τις 50.000, ενώ στην έκθεση πήραν μέρος περίπου 5.000 ταξιδιωτικοί προορισμοί από όλο τον κόσμο και 275 εκθέτες. Τα νησιά των Κυκλάδων και της Δωδεκανήσου κέντρισαν το ενδιαφέρον των επισκεπτών με τις απαράμιλλες φυσικές ομορφιές τους, τα περιπατητικά τους μονοπάτια και τις μοναδικές δυνατότητες που προσφέρουν για υπαίθριες αθλητικές δραστηριότητες. Στο περιθώριο της έκθεσης, έγιναν σημαντικές επαφές με εκπροσώπους τουριστικών οργανισμών και οι εκπρόσωποι των νησιών είχαν την ευκαιρία να συνάψουν συμφωνίες.

[adning id="140783"]

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη