20.2 C
Santorini
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Την Κυριακή στη σκηνή του Φεστιβάλ Στρογγύλη

Share

Με τους Λευτέρη Ελευθερίου, Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλο, Αλέξανδρο Εμμανουηλίδη, Ευτυχία Μητρίτσα και Ηλία Βαμβακούση συνεχίζεται το βράδυ της Κυριακής 3 Σεπτεμβρίου το Φεστιβάλ Στρογγύλη που διοργανώνεται για 4η συνεχή χρονιά στον προαύλιο χώρο του κλειστού γυμναστηρίου του ΔΑΠΠΟΣ.

Ο Λευτέρης Ελευθερίου γνωστός για το πολύπλευρο ταλέντο του, καθώς εκτός από ηθοποιός εντυπωσιάζει με το τραγούδι και τις μιμήσεις του, συναντά τον άνθρωπο-ορχήστρα Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλο και ταξιδεύουν με όχημα τη μουσική αλλά και την πρόζα. Οι δύο πληθωρικοί και ασυγκράτητοι performers έχουν συμπράξει σε ένα πρόγραμμα που συνδυάζει τα πιο διαφορετικά μουσικά είδη με παιχνιδιάρικη διάθεση. Ετοιμαστείτε λοιπόν για μια μουσικοθεατρική παράσταση γεμάτη εκπλήξεις γιατί ο Λευτέρης και ο Αλκιβιάδης δεν έχουν σκοπό να αφήσουν τίποτε όρθιο.

Ο Αλέξανδρος Εμμανουηλίδης, η Ευτυχία Μητρίτσα και ο Ηλίας Βαμβακούσης, τρεις εκπρόσωποι της νέας γενιάς ενώνουν τις δυνάμεις τους επί σκηνής και μοιράζονται τις μουσικές και τα τραγούδια τους. Δημιουργοί, τραγουδιστές και μουσικοί οι ίδιοι, παρουσιάζουν στιγμές από την προσωπική τους πορεία και φωτίζουν με τις φωνές τους τις μουσικές τους καταβολές, διασκευάζοντας τραγούδια παραδοσιακά, έντεχνα και λαϊκά, πλάι στις δικές τους δημιουργίες.

Ώρα έναρξης: 20:30 | Είσοδος: 15 ευρώ που ισχύει για όλη τη διάρκεια του 5ήμερου Φεστιβάλ

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης
Διαφήμιση
Σαντορίνη 1670 μ.Χ.

Σαντορίνη