ΑΟ Θήρας: Την Τετάρτη στη Νάξο με στόχο την τετράδα του κυπέλλου

Για δεύτερη φορά μέσα σε λιγότερο απο δύο εβδομάδες, την Τετάρτη 15/2 (ώρα 19:00) οι δρόμοι του ΑΟ Θήρας και του Πανναξιακού διασταυρώνονται και πάλι στη Νάξο. Αυτή τη φορά οι δύο ομάδες των Κυκλάδων θα αγωνιστούν σε έναν νοκ άουτ αγώνα της φάσης των 8 του κυπέλλου βόλεϊ γυναικών, με τον νικητή να παίρνει το εισιτήριο για το Final 4 του θεσμού.

Οι συμμετοχές της ακραίας Τέρζιτς και της διαγώνιας Όστοϊτς του ΑΟ Θήρας είναι αμφίβολες, αφού αμφότερες ταλαιπωρούνται τον τελευταίο καιρό από τραυματισμούς, δυσκολεύοντας ακόμα περισσότερο την αποστολή στη Νάξο. Ωστόσο η ομάδα της Σαντορίνης έχει αποδείξει ότι αν δείξει το καλό της πρόσωπο, μπορεί να χτυπήσει κάθε παιχνίδι ακόμη και μέσα σε δύσκολες έδρες, όπως αυτή του Πανναξιακού.

“Ξέρουμε οτι ο Πανναξιακός έχει μέχρι στιγμής καλύτερη πορεία στο πρωτάθλημα, όπως και το πλεονέκτημα έδρας στο συγκεκριμένο παιχνιίδι, όμως επίσης ξέρουμε ότι το κύπελλο πάντα είναι ένας ιδιαίτερος θεσμός με την νοκ άουτ φύση των παιχνιδιών. Εμείς από τη μεριά μας μπορεί να μη δουλεύουμε καλά τις τελευταίες εβδομάδες λόγω κάποιων τραυματισμών, όμως πιστευω ότι ως ομάδα έχουμε την ποιότητα να κυνηγήσουμε αυτόν τον στόχο και θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για το καλύτερο αποτέλεσμα” δήλωσε στο atlantea τεχνικός του ΑΟ Θήρας, κος Απόστολος Οικόνομου.

Τα υπόλοιπα τρία ζευγάρια που θα διεκδικήσουν την είσοδό τους στην τετράδα είναι τα: Πορφύρας – Μαρκόπουλο
Ηρακλής Κηφισιάς – Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός – Μακεδόνες.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη