Την Τετάρτη το ευρωπαϊκό ντεμπούτο του ΑΟ Θήρας

hapoel_aothirasΑυτό που το 2012, τη χρονιά που δημιουργήθηκε ο ΑΟ Θήρας, φάνταζε ως όνειρο, σε λίγες μέρες γίνεται πραγματικότητα. Την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου (17:00) η ομάδα της Σαντορίνης θα κάνει το ευρωπαϊκό της ντεμπούτο αντιμετωπίζοντας για το CEV Cup την Ισραηλινή Hapoel Kfar Saba, η οποία έχει συνεχή παρουσία στα ευρωπαϊκά κύπελλα βόλεϊ από το 2012.

Η συμμετοχή του ΑΟ Θήρας στο CEV Cup εξασφαλίστηκε από την θαυμαστή πορεία του στην Α1 κατηγορία τη χρονιά 2015-2016 (τη δεύτερη χρονιά συμμετοχής του στη μεγάλη κατηγορία), οπότε και τερμάτισε στη 2η θέση.

Η αποστολή της Σαντορίνης θα αναχωρήσει πλήρης για Τελ Αβίβ το μεσημέρι της Τρίτης με διάχυτη την ανυπομονησία για τον παρθενική της εμφάνιση σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Ο προπονητής του ΑΟ Θήρας κος Απόστολος Οικονόμου δήλωσε στο atlantea: “Περιμέναμε με μεγάλη ανυπομονησία το ευρωπαϊκό μας ντεμπούτο και ξέρουμε πως αν και αντιμετωπίζουμε μια πάρα πολύ καλή ομάδα, θα δώσουμε όλη μας την ενέργεια για να εκπροσωπήσουμε επάξια το νησί μας και στα δύο ευρωπαϊκά παιχνίδια, αρχής γενομένης απο το ματς της ερχόμενης Τετάρτης στο Τελ Αβιβ.”

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις της διεθνούς πασαδόρου του ΑΟΘ Όλγας Βεργίδου που μας είπε: “Είμαστε πολυ χαρούμενες που ξεκινάει το ευρωπαϊκό μας ταξίδι! Προετοιμαζόμαστε γι’ αυτό με πολύ καλή διάθεση, ξέρουμε ότι ειναι πολύ δύσκολο το έργο μας, αλλά εμείς πάμε εκεί για να παλέψουμε και να πάρουμε ενα θετικό αποτέλεσμα. Και μετα από μία βδομάδα φυσικά περιμένουμε όλο το νησι να γεμίσει το γηπεδο!”

Ο επαναληπτικός αγώνας θα γίνει στη Σαντορίνη την επόμενη Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου (ώρα 17:00) στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΠΠΟΣ. Όποια ομάδα προκριθεί, θα συνεχίσει να αγωνίζεται στη φάση των 16.

Την Τετάρτη ξεκινούν οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις και για τον πρωταθλητή Ολυμπιακό που υποδέχεται για το Challenge Cup την CMS Βουκουρεστίου. Στο Challenge Cup θα συμμετείχε και ο Πανναξιακός, ο οποίος όμως αποσύρθηκε την προηγούμενη εβδομάδα λόγω του μεγάλου κόστους του ταξιδιού στη Ρωσία, όπου θα αντιμετώπιζε την Yenisei Krasnoyarsk.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη