Το DCC κερδίζει (για) την Ελλάδα!

Εταιρική δημοσίευση

dcc_premier_tax_freeH Premier Tax Free, με συνεχή παρουσία στον χώρο του τουρισμού με τις υπηρεσίες TAX FREE και DCC και στρατηγικές συνεργασίες με μερικά από τα πιο δυνατά brand της αγοράς, ενισχύει την προσπάθεια όλων των επιχειρήσεων να προσφέρουν στους πελάτες τους από όλο τον κόσμο σύγχρονες υπηρεσίες, συνεισφέροντας με αυτόν τον τρόπο στην αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος της χώρας μας. Έχοντας λοιπόν ως γνώμονα αυτή την αναβάθμιση, επεκτείνει τη δράση της και στον τομέα των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων εισάγοντας στην αγορά την υπηρεσία DCC.

H εταιρία Premier Tax Free εισάγει στην αγορά την υπηρεσία DCC (Dynamic Currency Conversion), μέσω της Alpha Bank, που είναι ο μεγαλύτερος αποδέκτης (acquirer) καρτών πληρωμών στην Ελλάδα και του αναβαθμισμένου δικτύου τερματικών My Alpha POS. Η υπηρεσία που παρέχεται σε συνεργασία με την CARDLINK, δίνει τη δυνατότητα στον κάτοχο της κάρτας πληρωμών ξένου νομίσματος να πραγματοποιήσει τις αγορές του στο νόμισμα που τηρείται ο λογαριασμός της κάρτας του και όχι στο ευρώ. Με τον τρόπο αυτό, ο πελάτης αποφεύγει δυσάρεστες εκπλήξεις στην ανάλυση του λογαριασμού της κάρτας κατά την επιστροφή του, καθώς είναι σε θέση να γνωρίζει από την αρχή τις ακριβείς χρεώσεις για οποιαδήποτε αγορά του. Επιπροσθέτως, με την υπηρεσία DCC ο πελάτης νιώθει πιο ασφαλής, καθώς γνωρίζει, την στιγμή της αγοράς, την τιμή του προϊόντος στο νόμισμά του, οργανώνοντας έτσι καλύτερα τον προϋπολογισμό του. Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζεται απόλυτη διαφάνεια, καθώς η μετατροπή του νομίσματος γίνεται σε πραγματικό χρόνο και οι ακριβείς τιμές αναγράφονται στην οθόνη του τερματικού My Alpha POS, τη στιγμή που χρεώνεται η κάρτα.

Με την υπηρεσία DCC βελτιώνεται η ποιότητα του ελληνικού τουριστικού προϊόντος και συνεχίζεται η προσπάθεια της Premier Tax Free για την ποιοτική αναβάθμιση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος και όλων των πτυχών του σε μια εποχή, στην οποία ο διεθνής ανταγωνισμός είναι μεγαλύτερος από ποτέ.

Στόχος της Premier Tax Free είναι η ποιοτική αναβάθμιση της βιομαχανίας αυτής και εργαλεία της αποτελούν οι υπηρεσίες Tax Free και DCC, διασφαλίζονας έτσι τόσο την βιωσιμότητα όσο και την αποδοτικότητά της. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι σχεδόν οι μισές συναλλαγές που έχουν πραγματοποιηθεί το 2016 είναι από τουρίστες δικαιούχους DCC. Από τις συναλλαγές αυτές περίπου το 25% ολοκληρώθηκε με DCC. Η πλειοψηφία των τουριστών αυτών είναι από τις Η.Π.Α.(47%) και τη Μεγάλη Βρετανία (25%), ενώ ακολουθούν οι Αυστραλοί και οι Καναδοί. Τα στατιστικά αυτά μας βοηθούν να δούμε την απήχηση του DCC στην αγορά καθώς και την ευκαιρία που παρουσιάζεται μπροστά μας. Το DCC λοιπόν κερδίζει (για) την Ελλάδα!


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη