Το Distinguished Gentleman’s Ride ανανεώνει το ραντεβού στη Σαντορίνη για την επόμενη χρονιά

paul_1219_600x600
Πωλ Φερχάιεν

Ικανοποίηση επικρατεί για την 1η διοργάνωση του The Distinguished Gentleman’s Ride, της πομπής με κλασικές μοτοσυκλέτες, που πραγματοποιήθηκε στη Σαντορίνη, την περασμένη Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου, με σκοπό την ευασθητοποίηση του κόσμου για θέματα καρκίνου του προστάτη και την προαγωγή της ανδρικής υγείας γενικά.

“Για πρώτη χρονιά είχαμε μεγάλη ανταπόκριση και οι αναβάτες συμμετείχαν με ενθουσιασμό στη βόλτα με τις μηχανές. Εννοείται πως ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη χρονιά και ελπίζω σε ακόμα μεγαλύτερη συμμετοχή” δήλωσε στο atlantea ο κ. Πωλ Φερχάιεν, που είχε την ιδεά να φέρει το The Distinguished Gentleman’s Ride στη Σαντορίνη και που είχε τον τοπικό συντονισμό διοργάνωσης.

Οι συμμετέχοντες οδηγοί έφτασαν τελικά τους 38, εκ των οποίων οι 4 ταξίδεψαν από τη Νάξο στη Σαντορίνη ειδικά για την εκδήλωση, ενώ 2 ακόμα ήρθαν από το Βέλγιο, ένας από τη Σύρο και ένας από τη Χίο. Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν στη Σαντορίνη από δωρεές και χορηγίες υπέρ του σκοπού της διοργάνωσης είναι 2.556 €.

Η εκδήλωση ξεκίνησε πριν πέντε χρόνια στην Αυστραλία και έχει εξελιχθεί πλέον σε παγκόσμιο γεγονός που πραγματοποιείται την τελευταία Κυριακή του Σεπτεμβρίου σε περίπου 480 πόλεις, σε 90 χώρες του κόσμου. Στη φετινή διοργάνωση συνολικά πήραν μέρος 56.912 αναβάτες, ενώ μέχρι στιγμής έχουν συγκεντρωθεί 3.414.645 δολ.

Εκτός από τη Σαντορίνη, στις φετινές εκδηλώσεις στην Ελλάδα πήραν μέρος επίσης η Αθήνα, η Θεσσαλονίκη, το Ηράκλειο και η Πάτρα.

Πάρτε μια καλή γεύση της εκδήλωσης βλέποντας το παρακάτω βίντεο που είναι προϊόν συνεργασίας Νίκου Κορακάκη, Aeormotion και Thanos Rivios Photography.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης

Σαντορίνη