To γράμμα Φ ταξιδεύει στη Σαντορίνη, το Σάββατο στο SAF

Τα εκπαιδευτικά εργαστήρια της χειμερινής περιόδου στο Εργοστάσιο Τεχνών Σαντορίνης, στη Βλυχάδα, ξεκινούν το Σάββατο 7 Οκτωβρίου με το πρόγραμμα “Το γράμμα Φ ταξιδεύει στη Σαντορίνη”.

Το εργαστήριο για μαθητές Α, Β, Γ τάξης δημοτικού έχει τίτλο “Ζωγραφίζοντας παραμύθια με φως”, και θα πραγματοποιηθεί στις 17:00-18:30.

Με τη μικρή λιμνούλα, καθρέφτες, φώτα, φωτοπεταλούδες και τους ήχους του νερού, η ιστορία της μικρής φλόγας αρχίζει! Τα παιδιά παίζοντας με μεγεθυντικούς φακούς, πρίσματα, καλειδοσκόπια εξευρευνούν τις διαφορετικές ποιότητες του φωτός και των αντανακλάσεών του και ζωγραφίζουν το δικό τους παραμύθι!

Το εργαστήριο για μαθητές Δ, Ε, Στ τάξης δημοτικού έχει τίτλο “Με φως και αλμύρα”, και θα πραγματοποιηθεί στις 19:30-21:00.

Ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα βασισμένο στο φως και στις αντανακλάσεις του που ξεκινάει στο εργαστήριο και ολοκληρώνεται στη θάλασσα! Τα παιδιά παίζοντας με καθρέφτες, πρίσματα, μεγεθυντικούς φακούς, εξερευνούν τις διαφορετικές ποιότητες του φωτός και των αντανακλασεών του και δημιουργούν τον δικό τους έναστρο ουρανό!

Τα εργαστήρια συντονίζει η εικαστικός-παιδαγωγός τέχνης Έφη Φουρίκη.

Η συμμετοχή στα εργαστήρια είναι δωρεάν. Καθώς ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος (έως 20 παιδιά), η συμμετοχή εξασφαλίζεται με την έγκαιρη τηλεφωνική επικοινωνία του γονέα στο τηλ. του Εργοστασίου Τεχνών Σαντορίνης 2286085141 (Τετάρτη-Κυριακή 10:00-16:00).

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση

Σαντορίνη