“Το μαύρο άλογο” το Σάββατο στην Κινηματογραφική Λέσχη Θήρας

Λίγο πριν την ολοκλήρωση του τελευταίου κύκλου προβολών, η Κινηματογραφική Λέσχη Θήρας έχει προγραμματίσει για το Σάββατο 25 Μαρτίου την προβολή της ταινίας:

Το μαύρο άλογο

Είδος: Δραματική
Σκηνοθεσία: Τζέιμς Νάπιερ Ρόμπερτσον
Σενάριο: Τζέιμς Νάπιερ Ρόμπερτσον
Πρωταγωνιστούν: Κλιφ Κέρτις, Τζέιμς Ρόλστον, Κερκ Τόρανς, Μιριάμα ΜακΝτάουελ, Τζέιμς Νάπιερ Ρόμπερτσον
Παραγωγή: Νέα Ζηλανδία, 2014
Διάρκεια: 124′

Υπόθεση: Ο Τζένεσις πάσχει από διπολική διαταραχή σύμφωνα με την ιατρική διάγνωση. Είναι όμως και ιδιοφυΐα στο σκάκι, όσο και χαρισματικός δάσκαλος. Η συναισθηματική του νοημοσύνη είναι η πιο ευγενής και η πιο απόλυτη μορφή γενναιότητας και γενναιοδωρίας. Με την καθοδήγηση και την εποπτεία του, τα παρατημένα από την κοινωνία παιδιά της απόκληρης κοινότητάς του θα δώσουν τη μάχη να ανατρέψουν τα δεδομένα που τα έχουν καταδικάσει να βρίσκονται στο περιθώριο. Η ταινία δίνει ένα γλυκόπικρο μάθημα για το πώς ακόμη και κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες η θέληση και το πάθος μπορούν να υπερνικήσουν τα περισσότερα εμπόδια.

Ώρα έναρξης: 20:45 | Αμφιθέατρο οινοποιείου Μπουτάρη, Μεγαλοχώρι
Είσοδος: 5 ευρώ για τα μέλη της Λέσχης, 6 ευρώ για τα μη μέλη

Trailer:

Στο διάλειμμα της προβολής θα πραγματοποιηθούν αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Λέσχης. Δικαίωμα υποψηφιότητας και ψήφου έχουν μόνο τα εγγεγραμμένα μέλη της ΚΛΘ. Όσοι επιθυμούν να γίνουν μέλη, μπορούν να εγγραφούν πριν την έναρξη κάθε προβολής. Όσοι ενδιαφέρονται να δηλώσουν υποψηφιότητα, μπορούν να το κάνουν είτε αποστέλλοντας email με την πρόθεσή τους, το ονοματεπώνυμό τους, το τηλέφωνό τους και την ιδιότητά τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση kileth@gmail.com , είτε επικοινωνόντας με τα μέλη του ΔΣ, μέχρι την Παρασκευή 24/3/2017, στα τηλέφωνα επικοινωνίας 6974917099 – 6977564111.
[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση

Σαντορίνη