Το πρώτο 100% βιολογικό εστιατόριο στη Σαντορίνη

character_300x184_logoΤο πρώτο organic εστιατόριο στη Σαντορίνη είναι γεγονός. Τα αδέλφια Γιώργος, Βάσω και Μανώλης Νομικός, που έχουν στην ιδιοκτησία τους, το εστιατόριο Character στην καλντέρα των Φηρών, αποφάσισαν να μετατρέψουν το μενού Μεσογειακής Κουζίνας του εστιατορίου τους σε 100% βιολογικό.

Ο Γιώργος Νομικός μας είπε μάλιστα ότι τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται στο Character, για την παρασκευή των φαγητών που προσφέρει στους πελάτες του, είναι όλα πιστοποιημένα, Ελλήνων παραγωγών.

Στο Character φέτος υπάρχει και μια άλλη σημαντική αλλαγή καθώς στους χώρους του φιλοξενείται και το Sakura Sushi Bar το οποίο προτείνει ένα εντυπωσιακό sushi μενού που δημιούργησε η έμπειρη ομάδα του Athens Sushi Academy.

Στο μεταξύ το “αδελφάκι” του Character, to Mουσικό Κουτί στο Μεγαλοχώρι, ακολουθεί τον ίδιο “οργανικό” δρόμο και αλλάζει όχι μόνο μενού αλλά και όνομα. Από δω και στο εξής θα το βρίσκετε με το όνομα “Sporos”, με παραδοσιακό ελληνικό φαγητό, από 100% βιολογικά προϊόντα, από όλη την Ελλάδα.

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη