Το Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Δημάρχου Θήρας – βίντεο

 

Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Με αφορμή την ανατολή του νέου χρόνου, στέλνω μέσα από την καρδιά μου τις πιο θερμές και ειλικρινείς ευχές, για μια καλή νέα χρονιά, γεμάτη αγάπη, υγεία, αλληλεγγύη και προσωπική ευημερία στον καθένα σας ξεχωριστά.

Το ξεκίνημα κάθε νέου χρόνου γεμίζει συνήθως τους ανθρώπους με την ελπίδα ότι το νέο έτος θα είναι καλύτερο από αυτό που έφυγε. Αυτή η ελπίδα βασίζεται στην βαθιά ανθρώπινη ανάγκη για αισιοδοξία και καλύτερες μέρες, τόσο στην προσωπική ζωή όσο και στην κοινωνία μας γενικότερα.

Το 2015 που αφήσαμε πίσω μας ήταν ακόμα μία χρονιά κρίσης για το σύνολο της Ελληνικής Επικράτειας. Ήταν μία χρονιά κατά την οποία χιλιάδες συνάνθρωποί μας βρέθηκαν και βρίσκονται σε δύσκολες καταστάσεις.

Για να αλλάξουμε αυτές τις καταστάσεις οφείλουμε όλοι, Κράτος και Πολίτες, να αντιληφθούμε την ευθύνη του καθένα μας για το μέλλον του τόπου μας. Οι περιστάσεις απαιτούν, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες και με συλλογικότητα, αλληλεγγύη κι αισιοδοξία να δημιουργήσουμε κοινωνικές συνθήκες άξιες της ιστορικής πορείας του τόπου μας.

Η Σαντορίνη, το νησί μας, κατάφερε παρ’ όλες τις δυσκολίες και τα προβλήματα να σταθεί στο ύψος της ιστορίας που δημιούργησε. Πάμε μπροστά, στοχεύουμε ψηλά και προσπαθούμε όλοι μαζί για τη συνεχή βελτίωση της ποιότητας της ζωής μας.

Με προσήλωση στους στόχους που θέσαμε ξεκινώντας, η Δημοτική Αρχή θα εξακολουθήσει την προσπάθεια ουσιαστικής και ποιοτικής ανάπτυξης και προόδου και αποτελεσματικών λύσεων στα προβλήματα των πολιτών, όλων των δημοτικών διαμερισμάτων. Και πιστεύω ειλικρινά ότι με τη συνεργασία όλων, αλλά και με την ειλικρινή αντιμετώπιση των ζητημάτων από το Δημοτικό Συμβούλιο, θα μπορέσει o Δήμος μας να δημιουργήσει ένα καλύτερο αύριο.

Για να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα χρειάζεται σύνεση και ευρύτερη συνεννόηση. Και αυτό ακριβώς εύχομαι και ελπίζω για το 2016: να πρυτανεύσει η λογική και η ομοψυχία απέναντι στα κοινά προβλήματα.

Εύχομαι σε όλους Καλή Χρονιά και μακάρι ο χρόνος που θα έρθει να πραγματοποιήσει κάθε επιδίωξη και επιθυμία σας.

Νίκος Ζώρζος
Δήμαρχος Θήρας


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη