Travel Bulletin Star Awards: Καλύτερος προορισμός για οικογενειακές διακοπές η Ελλάδα

Νέα σημαντική διάκριση απέσπασε η Ελλάδα σε διεθνή τουριστικά βραβεία, λίγες μέρες μετά τα “Condé Nast Traveller 21st Annual Readers’ Awards 2018”. Αυτή τη φορά η χώρα μας απέσπασε το βραβείο στην κατηγορία του Καλύτερου Προορισμού Οικογενειακών Διακοπών “Star Family Holidays Destination” για το έτος 2018, κατά την τελετή απονομής των ετήσιων βραβείων του βρετανικού περιοδικού Travel Bulletin “Travel Bulletin Star Awards 2018”, που πραγματοποιήθηκε χθες (10/9) το βράδυ στο ξενοδοχείο Landmark του Λονδίνου.

Η εν λόγω διοργάνωση συνιστά μία από τις σημαντικότερες εκδηλώσεις για επαγγελματίες του τουρισμού στη χώρα, αφού διοργανώνεται επί 22 συνεχή χρόνια από το travel trade περιοδικό Travel Bulletin, που με περίπου 7.500 αναγνώστες-επαγγελματίες του τουρισμού, είναι από τα δημοφιλέστερα και εγκυρότερα επαγγελματικά περιοδικά του κλάδου στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Για τα βραβεία ψηφίζουν αποκλειστικά επαγγελματίες του τουρισμού (Τ.Ο.’s, τουριστικοί πράκτορες, αεροπορικές εταιρείες, εταιρείες κρουαζιέρας, κλπ.), γεγονός που καθιστά ιδιαιτέρως σημαντική κάθε διάκριση σε αυτά, καθώς αναγνωρίζεται και προβάλλεται από τη βρετανική αγορά η επιτυχία και η αριστεία των βραβευόμενων προορισμών.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη