Travelotopos, το πρώτο σύστημα κρατήσεων σε Ελλάδα και Κύπρο που συνδέθηκε με το Viator της TripAdvisor

Με αφορμή την πρόσφατη διασύνδεση του Travelotopos με το Viator της TripAdvisor, το μεγαλύτερο σύστημα για online κρατήσεις δραστηριοτήτων και υπηρεσιών, το Atlantea μίλησε με την κυρία Μαρία Αϊβαλιώτη, sales manager του Travelotopos, για να μάθει περισσότερα για αυτή τη συνεργασία, ποιες επιχειρήσεις αφορά και ποια πλεονεκτήματα τους δίνει.

Atlantea: Τι είναι το σύστημα Travelotopos και πώς λειτουργεί;

Μαρία Αϊβαλιώτη: Travelotopos είναι ένα πλήρως παραμετροποιημένο σύστημα κρατήσεων υπηρεσιών και τουριστικών δραστηριοτήτων. Οι επιχειρήσεις χρησιμοποιούν το Travelotopos για να παίρνουν ολοκληρωμένες κρατήσεις από την ιστοσελίδα τους. Οι λειτουργίες και οι δυνατότητες παραμετροποίησης της εφαρμογής Travelotopos δίνει τη δυνατότητα σε κάθε επιχείρηση, είτε μεγάλη, είτε μικρή, να δημιουργήσει στα μέτρα της και τις ανάγκες της μία στρατηγική πωλήσεων αυξάνοντας τις κρατήσεις και κατ’ επέκταση τον τζίρο της. Επίσης με τις λειτουργίες του συστήματος αυξάνονται τα κανάλια και τα σημεία πώλησης της επιχείρησης.

A: Ποιες επιχειρήσεις μπορούν να χρησιμοποιήσουν το σύστημα Travelotopos και πώς ωφελούνται από αυτό;

Μ.Α.: Όλες οι τουριστικές επιχειρήσεις μπορούν να χρησιμοποιήσουν το σύστημα Travelotopos. Τα ξενοδοχεία το χρησιμοποιούν για να παρέχουν μία μοναδική εμπειρία στους πελάτες τους. Μετά την κράτηση του δωματίου οι επισκέπτες τους συνεχίζουν τις κρατήσεις μέσω του Travelotopos για να κλείσουν την μεταφορά τους από το αεροδρόμιο/λιμάνι, δραστηριότητες στον προορισμό που πάνε και έξτρα υπηρεσίες που παρέχονται είτε εσωτερικά από το κατάλυμα είτε από εξωτερικούς συνεργάτες. Επίσης αποτελεί την επίσημη μηχανή κρατήσεων των τουριστικών επιχειρήσεων για όλες τις υπηρεσίες εκτός της διαμονής. Επιχειρήσεις που παρέχουν υπηρεσίες μεταφοράς, ενοικίαση οχημάτων, ημερήσιες κρουαζιέρες, εστιατόρια, καταδυτικά κέντρα, ναυλώσεις σκαφών κ.α. αυξάνουν κατακόρυφα τις απευθείας κρατήσεις τους.

Α: Τι σημαίνει για τις επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν το Travelotopos, η σύνδεσή του με το Viator της TripAdvisor;

Μ.Α.: H TripAdvisor έχει εξαγοράσει το Viator, το οποίο είναι το μεγαλύτερο παγκόσμιο site online κρατήσεων για δραστηριότητες και υπηρεσίες από τοπικούς προμηθευτές. Το Viator διασυνδέθηκε με το Travelotopos αφού τεχνικά αποτελεί την πιο αξιόπιστη εφαρμογή, καθώς επίσης διότι έχει σε Ελλάδα και Κύπρο το μεγαλύτερο και πλουσιότερο πελατολόγιο. Με αυτήν την σύνδεση και με άλλες που θα ακολουθήσουν σύντομα μέσα στο 2018, οι επιχειρήσεις που συνεργάζονται με το Travelotopos μπορούν να διαχειριστούν όλες τις κρατήσεις τους σε μία πλατφόρμα από οποιαδήποτε μεγάλο ή μικρό κανάλι πωλήσεων κι αν έρχονται. Επίσης σε περίπτωση που κάποια επιχείρηση κάνει τώρα εγγραφή στο Viator και δηλώσει ότι χρησιμοποιεί τη μηχανή κρατήσεων Travelotopos τότε οι πιθανότητες να γίνει δεκτή είναι πολύ μεγάλες. Εμείς όλοι όσοι εργαζόμαστε στην Travelotopos είμαστε πολύ κοντά σε όλες τις διαδικασίες ανάπτυξης των εργασιών αλλά και των πωλήσεων των πελατών μας. Το Travelotopos είναι το πρώτο και το μοναδικό σύστημα κρατήσεων που πέτυχε την διασύνδεση με το Viator της TripAdvisor.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη