Τρεις συλλήψεις για κλοπή καλωδίων χαλκού

Όπως ενημερώνει η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Νοτίου Αιγαίου, συνελήφθησαν χθες 3/10/2012 πρώτες πρωινές ώρες στο λιμάνι του Πειραιά, τρεις ημεδαποί, Ρομά, ηλικίας 23, 28 και 17 ετών κατηγορούμενοι για κλοπή.

Ειδικότερα, όπως διαπιστώθηκε από την αστυνομική έρευνα, οι συλληφθέντες προχθές (2/10) κατά τις πρώτες πρωινές ώρες στη Θήρα, αφαίρεσαν από χώρους αποθήκευσης καταστήματος ηλεκτρικών ειδών και γειτονικού πρακτορείου Δ.Ε.Η., καλώδια χαλκού αξίας 5.500 ευρώ, τα οποία φόρτωσαν σε Ι.Χ. φορτηγό ανοικτού τύπου ιδιοκτησίας του 23χρονου και στην συνέχεια επιβιβάστηκαν σε πλοίο της γραμμής με προορισμό το λιμάνι του Πειραιά.

Άμεσα αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας που διερευνούσαν την υπόθεση, ενημέρωσαν τη Λιμενική Αρχή Πειραιά, προσωπικό της οποίας εντόπισε το φορτηγό και συνέλαβε τους τρεις δράστες κατά την αποβίβασή τους πρώτες πρωινές ώρες στο λιμάνι του Πειραιά.

Το φορτηγό αυτοκίνητο κατασχέθηκε και τα κλεμμένα καλώδια χαλκού θα αποδοθούν στους δικαιούχους. Οι συλληφθέντες, τους οποίους παρέλαβαν αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας που μετέβησαν στον Πειραιά, με την δικογραφία που σχηματίζεται σε βάρος τους θα οδηγηθούν στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Νάξου.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

[adrotate banner=”19″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη