Τρία μετάλλια για την Κατερίνα Τοπούζογλου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υποβρύχιας Σκοποβολής

Τρία μετάλλια κατέκτησε η Κατερίνα Τοπούζογλου, αθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Σύρου, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υποβρύχιας Σκοποβολής, που έγινε στις 9-14 Νοεμβρίου 2016, στο Lignano Sabbiadoro της Ιταλίας, με τη συμμετοχή 60 αθλητών από όλο τον κόσμο.

Η αθλήτρια της εθνικής ομάδας κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο αρκετά δύσκολο αγώνισμα του biathlon διάθλου, για το οποίο απαιτείται όχι μόνο υποβρύχια διαδρομή με άπνοια αλλά και άριστη σκόπευση, αφήνοντας πίσω τα φαβορί της Ιταλίας και της Γαλλίας.

Στη συνέχεια κατέκτησε ασημένιο μετάλλιο στο αγώνισμα του super biathlon (υποβρύχια πορεία 15 μέτρων και ταυτόχρονη σκόπευση). Την τρίτη μέρα των αγώνων ανέβασε πάλι την Ελλάδα στο βάθρο κατακτώντας ασημένιο μετάλλιο στο αγώνισμα του biathlon.

Η υποβρύχια σκοποβολή είναι άθλημα της ΕΟΥΔΑ (Ελληνική Ομοσπονδία Υποβρυχίων Δραστηριοτήτων και Αλιείας) το οποίο έχει γίνει γνωστό στην Ελλάδα τις τελευταίες δυο δεκαετίες. Οι αθλητές της εθνικής ομάδας με δικούς τους πόρους καλύπτουν τα έξοδα για όλες τις διοργανώσεις στις οποίες συμμετέχουν.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη