Σαντορίνη: Βανδαλισμοί σε χώρους άθλησης

Βανδαλισμοί σε τρεις χώρους άθλησης της Σαντορίνης έχουν παρατηρηθεί τις δύο τελευταίες εβδομάδες. Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση του ΔΑΠΠΟΣ οι καταστροφές έχουν σημειωθεί από ομάδες αγνώστων στο γήπεδο ποδοσφαίρου στον Βουρβούλο, στο γήπεδο 5×5 στον Βόθωνα και στο γήπεδο τένις στο Μεγαλοχώρι.

[adning id="140783"]“Ο πρόεδρος και το Δ.Σ του Κλειστού Γυμναστηρίου καταγγέλλουν απερίφραστα το γεγονός αυτό και σας ενημερώνουν πως θα προβούν στις όποιες ενέργειες τους επιτρέπει ο νόμος, ώστε να προστατέψουν την περιουσία του Δήμου και των πολιτών του από συμπεριφορές που μόνο σχέση δεν έχουν με τον αθλητισμό! Όσοι πραγματικά αγαπάμε τον αθλητισμό πρέπει ν’ απομονώσουμε από τις τάξεις του κάθε τι ξένο, παράταιρο και ανάρμοστο προς αυτό, αποτελώντας παράδειγμα προς μίμηση για τα παιδιά και όχι παράδειγμα προς αποφυγή. Εξάλλου όπως σωστά έχει ειπωθεί «Δε μας ανήκει τίποτα. Είναι όλα δανεικά απ’ τα παιδιά μας» και σ’ αυτά οφείλουμε να τα παραδώσουμε σε ακόμα καλύτερη κατάσταση απ’ όσο τα παραλάβαμε” σημειώνεται στην ανακοίνωση του ΔΑΠΠΟΣ.

Αν κάποιος γνωρίζει ή έχει δει κάτι, μπορεί να επικοινωνήσει με την αστυνομία ή με τα γραφεία διοίκησης του ΔΑΠΠΟΣ στο τηλέφωνο 2286024828.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη