Βίντεο του ΕΟΤ για διάκριση σε διαγωνισμό του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού

Στην πρώτη θέση του “2ου Διαγωνισμού Βίντεο του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού των Ηνωμένων Εθνών” στοχεύει να βρεθεί το νέο βίντεο του ΕΟΤ για την προβολή της χώρας μας στο εξωτερικό. Πρόκειται για την ταινία “Greece-A 365-Day Destination” σε σκηνοθεσία Αντώνη Θεοχάρη Κιούκα και με διάρκεια 3’:36”, που παρουσιάζει εικόνες, ήχους και χρώματα Ελλάδας στις τέσσερις εποχές του χρόνου, αναδεικνύοντας τη χώρα μας ως ιδανικό προορισμό για διακοπές 365 ημέρες τον χρόνο.

Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί με την ευκαιρία της 22ης Συνόδου της Γενικής Συνέλευσης του Π.Ο.Τ., στο Τσένκντου της Κίνας, στις 11-16/9.

Στον διαγωνισμό θα βραβευθούν τα καλύτερα βίντεο τουριστικής προβολής χωρών, αναγνωρίζοντας τη μεγάλη σημασία των πολυμέσων στο μάρκετινγκ των τουριστικών προορισμών. Οι νικήτριες χώρες για κάθε μία από τις έξι Περιφέρειες του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού (Ευρώπη, Αφρική, Αμερική, Μέση Ανατολή, Αν. Ασία & Ειρηνικός, Ν. Ασία) θα αναδειχθούν από κριτική επιτροπή που συγκροτείται από τους Προέδρους των έξι περιφερειακών επιτροπών του Οργανισμού.

Επιπρόσθετα, έχει καθιερωθεί και το βραβείο κοινού, το “People’s Choice Award”, το οποίο θα απονεμηθεί στη χώρα που θα συγκεντρώσει την μεγαλύτερη προτίμηση του κοινού. Μπορείτε να ψηφίσετε ΕΔΩ.

Η ταινία επίσης θα πάρει μέρος και στο Φεστιβάλ τουριστικών ταινιών στο Ζάγκρεμπ, στις 13-16 Σεπτεμβρίου. Θα ακολουθήσει η συμμετοχή σε 16 ακόμα Φεστιβάλ τουριστικών ταινιών σε όλο τον κόσμο, μεταξύ των οποίων στο Βερολίνο, στις Κάννες, στη Νέα Υόρκη, στο Λος Άντζελες, στις Μαλδίβες, κ.α.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη