22.2 C
Santorini
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Βραδιά με τζαζ μουσική το Σάββατο στο Μέγαρο Γκύζη

Share

Ο Δημοτικός Αθλητικός Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Οργανισμός Σαντορίνης, ο Δήμος Θήρας και το Πνευματικό Κέντρο Μέγαρο Γκύζη διοργανώνουν το Σάββατο 9 Ιουνίου 2018, στο Μέγαρο Γκύζη, συναυλία με τους Poinciana Quartet.

Οι Poinciana Quartet είναι ένα νέο σχήμα που ασχολείται με την τζαζ μουσική και πιο συγκεκριμένα με jazz standards από το Great American songbook σε swing, latin και afro-latin ρυθμούς.

Η Στέλλα Κουτσέλου (φωνή) είναι σπουδάστρια στο τμήμα Swinging Jazz Athenaeum με δάσκαλο τον Σύλβιο Σύρρο, ξεκινώντας τις σπουδές της στο σύγχρονο τραγούδι στα δεκαέξι με δασκάλα την Έλλη Πασπαλά. Ο Δημήτρης Κοντός (τύμπανα) είναι τελειόφοιτος του τμήματος Μουσικών Σπουδών Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, καθώς και κλασσικών κρουστών στην τάξη του Κωνσταντίνου Βορίση. Ο Αλέξανδρος Τζιόβας (κοντραμπάσο) είναι φοιτητής του τμήματος μουσικολογίας του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, αρχίζοντας τις σπουδές του στο τζαζ κοντραμπάσο στα δεκαέξι του με δάσκαλο τον Μάνο Λούτα και έπειτα τον Αρίωνα Γυφτάκη και στο κλασσικό με τον Τάκη Καπογιάννη. Ο Δημήτρης Καρκαβέλιας (πλήκτρα) υπήρξε σπουδαστής στο lab ως ντράμερ με δάσκαλό τον Αλέξανδρο Δράκο Κτιστάκη και ύστερα ως πιανίστας στο Ωδείο Μουσικής Πράξης και στο Αthenaeum με δασκάλους τον Σπύρο Μάνεση τον Αρίωνα Γυφτάκη και το Γιώργο Αργυρόπουλο.

Σάββατο 9/6 | Ώρα 20:00 | Μέγαρο Γκύζη, Φηρά | Είσοδος ελεύθερη

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης
Διαφήμιση

Σαντορίνη