Wave Awards: Διάκριση για την κρουαζιέρα στην Ελλάδα

Ως ο δεύτερος πιο ελκυστικός παγκόσμιος προορισμός κρουαζιέρας αναδείχθηκε η Ελλάδα στα βραβεία Wave Awards 2018, μετά από ψηφοφορία των αναγνωστών των ειδικών στον θαλάσσιο τουρισμό βρετανικών περιοδικών World of Cruising, Cruise Trade News και Cruise Ports & Destinations.

Η εκδήλωση για την ανάδειξη των καλύτερων προορισμών κρουαζιέρας και την απονομή των βραβείων κοινού “Wave Awards 2018” πραγματοποιήθηκε από τη διοργανώτρια εταιρεία του ομίλου Real Response Media σε κεντρικό ξενοδοχείο του Λονδίνου, όπου παρέστη η Προϊσταμένη ΕΟΤ Μ. Βρετανίας και Ιρλανδίας κα Έμυ Αναγνωστοπούλου. Στα αξιοσημείωτα της εκδήλωσης ήταν η απήχηση που είχε στο κοινό το banner του ΕΟΤ με θέμα την Σαντορίνη, μπροστά από το οποίο έσπευσαν να φωτογραφηθούν πολλοί παρευρισκόμενοι.

Η Ελλάδα είναι και πρώτος σε προτίμηση προορισμός σε Ευρώπη και Μεσόγειο, δεδομένου ότι την τελική τριάδα συμπληρώνουν η Τζαμάικα στην πρώτη θέση και η Σιγκαπούρη στην τρίτη.

Από τα τρία περιοδικά της διοργανώτριας εταιρείας, το “World of Cruising” συγκαταλέγεται μεταξύ των πλέον προβεβλημένων βρετανικών μέσων ενημέρωσης που ειδικεύονται στην κρουαζιέρα. Έχει μηνιαία κυκλοφορία περί τα 30.000 αντίτυπα και διανέμεται σε συνδρομητές, πρακτορεία τύπου, σταθμούς κρουαζιερόπλοιων, κρουαζιερόπλοια κ.ά. Το αναγνωστικό του κοινό -σε ποσοστό 92%- είναι άτομα υψηλού εισοδηματικού και μορφωτικού επιπέδου, ηλικίας άνω των 45 ετών και το 68% εξ αυτών πραγματοποιεί δύο κρουαζιέρες τον χρόνο.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη