WKF Santorini Cup 4 – αγώνες kickboxing το Σάββατο στη Σαντορίνη

Ο Δημοτικός Αθλητικός Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Οργανισμός Σαντορίνης και ο αθλητικός σύλλογος “K-Team” με δάσκαλο τον Αρτέμη Καραμολέγκο, σε συνεργασία με την παγκόσμια ομοσπονδία Kickboxing WKF και τον πρόεδρό της Γιώργο Περγιάλη διοργανώνουν για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά τους επίλεκτους αγώνες “WKF Santorini Cup 4” με την επωνυμία φέτος “Santorini vs Challenger“. Οι αγώνες θα γίνουν αύριο Σάββατο 13 Οκτωβρίου, ώρα 19:00, στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΠΠΟΣ.

Οι Σαντορινιοί juniors αθλητές θα αγωνιστούν με αντίστοιχους ηλικιακά αθλητές από την Μακρυνεία της Αιτωλοακαρνανίας, ενώ οι Σαντορινιοί seniors αθλητές θα αγωνιστούν με αθλητές από τα Γιάννενα, την Ανδραβίδα, την Αθήνα και τον Πειραιά.

Ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις για την ζώνη και τον τίτλο του “Santorini Champion” της τοπικής πρωταθλήτριας Ευρώπης και τριταθλήτριας κόσμου Μαρίας Δανέζη και του Απόστολου Λέντζα, ενώ το main event είναι η αναμέτρηση στα βαριά κιλά του πρωταθλητή Ευρώπης Δημήτρη Μάλιαρη με τον Λαρισαίο πρωταθλητή Μιχάλη Καραμουσκέτα.

Τιμή εισόδου: 10 ευρώ, δωρεάν για παιδιά έως 10 ετών

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη