Χάλκινες οι κορασίδες του ΑΟ Θήρας

Την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησαν οι κορασίδες του ΑΟ Θήρας στο final 4 του πρωταθλήματος βόλεϊ κορασίδων των Κυκλάδων, που πραγματοποιήθηκε στις 28-29 Απριλίου στη Νάξο.

Οι αθλήτριες της Νίκης Μουντάκη αντιμετώπισαν σήμερα (29/4) το πρωί στον μικρό τελικό της διοργάνωσης τον Φοίνικα Σύρου και επικράτησαν με 3-0 σετ (25-23, 26-24,25-23). Είχε προηγηθεί η χθεσινή ήττα στον ημιτελικό από την ομάδα του Νεωρίου με 3-2 σετ (23-25, 25-23, 25-18, 23-25, 15-6), έπειτα από ένα παιχνίδι που πρόσφερε πολλές συγκινήσεις στους θεατές.

Πρωταθλήτριες Κυκλάδων αναδείχθηκαν οι κορασίδες του Πανναξιακού καθώς επικράτησαν του Νεωρίου στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης με 3-2 σετ (25-19, 25-18, 21-25, 24-26, 15-8).

Με αφορμή την ολοκλήρωση του Final 4 της Νάξου, η διοίκηση του ΑΟ Θήρας σε ανακοίνωσή της αναφέρει:

“Οι αγώνες των Kορασίδων στη Νάξο μας έφεραν ένα ακόμα βήμα πιο κοντά στο όνειρό μας για ένα αθλητισμό που θα προέρχεται από τη συνολική δουλειά και θα αποδεικνύει πως οι ομάδες που αποκτούν λάμψη, έχουν πίσω τους σοβαρό προγραμματισμό, αφοσιωμένους συνεργάτες και το κυριότερο: ταλαντούχους και ενθουσιώδεις αθλητές.

Οι Kορασίδες μας έκαναν αυτό το ενθαρρυντικό βήμα. Παίζοντας σε κάθε αγώνα, με θέληση και ταλέντο. Έχοντας στον νου τους πως στο παιχνίδι η μεγαλύτερη νίκη είναι η προσπάθεια και ο σεβασμός προς όλους. Γυρίζουν από τη Νάξο, με ένα χάλκινο μετάλλιο, αλλά και με ένα αγωνιστικό μέταλλο που έδειξαν σε κάθε αγώνα, καθώς όλα τα παιχνίδια κρίθηκαν στις λεπτομέρειες. Στον μικρό τελικό, νίκησαν 3-0 σετ την αντίστοιχη ομάδα του Φοίνικα Σύρου. Πάλεψαν όμως σε κάθε αγώνα. Έδειξαν, ένα ενθουσιώδες ταλέντο. Κέρδισαν τις καρδιές μας με την ακατάβλητη θέλησή τους.

Εμείς, η Οικογένειά τους, είμαστε ενθουσιασμένοι και αποφασισμένοι να στηρίζουμε πάντα την καταπληκτική δουλειά που γίνεται στις Ακαδημίες και τα τμήματα υποδομών. Αυτά τα εκατοντάδες παιδιά που βρίσκονται εκεί, αθλούνται και καθοδηγούνται, αποτελώντας όχι μόνο το μέλλον, αλλά και τη μεγάλη μας ικανοποίηση για την αγάπη τους στο άθλημα, την εξαιρετική προσπάθειά τους και το υψηλό τους ήθος.

Αλλά, τα πάντα πρέπει να έχουν ονοματεπώνυμο. Είναι η Φερενίκη Μουντάκη. Η Άρτεμις Σκορδίλη. Η Μαρίλια Κυλίκα. Οι τρεις προπονήτριές μας που εμπνέουν με το σπουδαίο αγωνιστικό παράδειγμά τους, διδάσκουν με αφοσίωση, μυούν στον αθλητισμό και μοιράζονται μαζί μας το όνειρο για μια Ομάδα-Οικογένεια. Με βάθος, ήθος, ταλέντο και αθλητικό ιδεώδες.

Μας έκαναν και μας κάνουν περήφανους.”

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here