Aegean Cuisine: Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων εστιατορίων για ένταξη/παραμονή στο δίκτυο

Αυστηρά μέχρι τις 16 Ιουνίου η προθεσμία

    Το Επιμελητήριο Κυκλάδων ανακοινώνει την έναρξη του νέου κύκλου επιτόπιων επιθεωρήσεων σε επιχειρήσεις μαζικής εστίασης στις Κυκλάδες που επιθυμούν την ένταξη ή την παραμονή τους στο δίκτυο Aegean Cuisine, το οποίο προωθεί την αυθεντική αιγαιοπελαγίτικη κουζίνα και τα μοναδικά προϊόντα των νησιών μας.

    Η πρόσκληση απευθύνεται τόσο σε υφιστάμενα μέλη του δικτύου Aegean Cuisine για τη διατήρηση του ειδικού σήματος, όσο και σε επιχειρήσεις που επιθυμούν να ενταχθούν στο δίκτυο.

    Οι αιτήσεις μπορούν να υποβάλλονται ηλεκτρονικά εδώ με καταληκτική ημερομηνία την Παρασκευή 16 Ιουνίου. Οι επιτόπιες επιθεωρήσεις θα ολοκληρωθούν έως τις 20 Ιουλίου και θα πραγματοποιηθούν σε δύο φάσεις, περιλαμβάνοντας α) έλεγχο από ομάδα ειδικών γευσιγνωσίας που συνεργάζονται με το Επιμελητήριο Κυκλάδων για το σκοπό αυτό και β) για τα νέα μέλη μόνο, έλεγχο από τον εξουσιοδοτημένο ανεξάρτητο Φορέα Πιστοποιήσεων TUV Hellas.

    [adning id="140783"]


    Το περιορισμένο χρονικό περιθώριο για την υποβολή αιτήσεων οφείλεται στο γεγονός ότι έγινε προσπάθεια να εξασφαλιστεί χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, ώστε και φέτος ο κύκλος επιθεωρήσεων να πραγματοποιηθεί χωρίς χρέωση για τις επιχειρήσεις. Δεδομένου ότι η χρηματοδότηση εξασφαλίστηκε την προηγούμενη εβδομάδα, οι προαναφερθέντες χρόνοι προκύπτουν από την ανάγκη ολοκλήρωσης των ελέγχων πριν από την έναρξη της ιδιαίτερα υψηλής τουριστικής κίνησης που δημιουργεί στις επιχειρήσεις βεβαρημένο πρόγραμμα.

    Για απορίες ή διευκρινίσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την κα Ναταλία Παπαδοπούλου στο τηλέφωνο 22810-82346 (εσωτ. 129).

    Σχετικά αρχεία:
    – Αίτηση
    – Διαδικασία
    – Προδιαγραφές

    [adning id="140783"]

    Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη