“Χωρίζουμε λέμε…” την Κυριακή στη Σαντορίνη

xorizoume lemeΣτο πλαίσιο των καλοκαιρινών πολιτιστικών τους εκδηλώσεων ο Δημοτικός Αθλητικός Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Οργανισμός Σαντορίνης και ο Δήμος Θήρας φιλοξενούν την Κυριακή 24 Ιουλίου 2016 τη θεατρική παράσταση “Χωρίζουμε λέμε…”.

Η επιτυχημένη παράσταση των Αλέξανδρου Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου κάνει στάση στη Σαντορίνη, στο πλαίσιο της καλοκαιρινής περιοδείας της, και ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης έρχεται να προστεθεί στην κεφάτη παρέα του Αλέξανδρου Ρήγα και της Μπέσυς Μάλφα, με απώτερο στόχο όχι το διαζύγιο, αλλά το γέλιο. Μια κωμωδία έκπληξη που με αφορμή ένα διαζύγιο ρίχνει μια διεισδυτική, γεμάτη χιούμορ, ματιά σε όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας, φλερτάροντας με την επιθεώρηση, σχολιάζοντας όλες τις πτυχές της σύγχρονης πραγματικότητας.

Η παράσταση ήταν αρχικά προγραμματισμένη να ανέβει και το Σάββατο 23 Ιουλίου, ωστόσο για τεχνικούς λόγους θα πραγματοποιηθεί μόνο την Κυριακή 24 Ιουλίου.

Ώρα έναρξης: 21:30 | Προαύλιος χώρος Κλειστού Γυμναστηρίου ΔΑΠΠΟΣ | Είσοδος: 15 ευρώ / 12 ευρώ (για προπώληση, ανέργους, φοιτητές, πολύτεκνους, εισιτήρια ΟΓΑ), δωρεάν είσοδος για ΑΜΕΑ


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης

Σαντορίνη