Χριστουγεννιάτικες αγορές από ηλεκτρονικά καταστήματα για καλό σκοπό

Δεκα μέρες πριν τα Χριστούγεννα, το ατλαντίς έκανε έρευνα αγοράς σε ηλεκτρονικά καταστήματα φιλανθρωπικών οργανισμών και σας προτείνει όμορφα στολίδια, δώρα και κάρτες στο πνεύμα των γιορτών.

karta_2016Στείλτε τις πιο θερμές ευχές σας για την εορταστική περίοδο χρησιμοποιώντας κάρτες από το Χαμόγελο του παιδιού με όμορφα χριστουγεννιάτικα σχέδια. Οι κάρτες έχουν διάσταση 12Χ17εκ. κλειστή και είναι τυπωμένη σε χαρτί velvet 300 γραμμαρίων.

Τιμή: 0,50 ευρώ

Δείτε τες ΕΔΩ


 

agenda_2016Οργανωθείτε εγκαίρως για τη νέα χρονιά με μια ατζέντα του 2016 από την Greenpeace. Είναι φτιαγμένη από 100% ανακυκλωμένο χαρτί και κυκλοφορεί σε δύο χρώματα, μπλε και πορτοκαλί. Διαστάσεις 14,1 Χ 20,5 εκ

Τιμή: 13,00 ευρώ

Δείτε την ΕΔΩ

 

 


 

koupes_xmasΣτο ηλεκτρονικό κατάστημα των Παιδικών Χωριών SOS θα βρείτε χριστουγεννιάτικες κούπες σε τρία σχέδια: σπίτι, δέντρο και χιονάνθρωπος.

Τιμή: 2,50 ευρώ

Δείτε τες ΕΔΩ.

 


 

bales_actionaidΣτο eshop της actionaid θα βρείτε μεταξύ άλλων και χριστουγεννιάτικες μπάλες σε διάφορα σχέδια για το δέντρο σας. Έχουν διάμετρο 6 εκ. και είναι φτιαγμένες από πεπιεσμένο χαρτί.

Τιμή: 2,90 ευρώ

Δείτε τες ΕΔΩ.

 


 

otan_eklapse_o_ai_vasilisΣτο eshop της WWF θα βρείτε το παιδικό βιβλίο “Όταν έκλαψε ο Αϊ Βασίλης” της Σοφίας Παράσχου, από τις Εκδόσεις Ψυχογιός. Το βιβλίο είναι τυπωμένο σε χαρτί ελεύθερο χημικών ουσιών χλωρίου και φιλικό προς το περιβάλλον.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Αϊ-Βασίλης έλαβε στον υπολογιστή του το μήνυμα ενός μικρού κοριτσιού, της Κοραλλένιας, που του ζητούσε ένα παράξενο δώρο: ένα όνομα για το μικρό νησί του Ειρηνικού Ωκεανού όπου ζούσε! Αποφάσισε λοιπόν να πάει ο ίδιος, να γνωρίσει από κοντά και το Νησί-Χωρίς-Όνομα και την Κοραλλένια. Εκεί ο Αϊ-Βασίλης άκουσε και έμαθε πολλά και φοβερά πραγματα, κι έκλαψε από λύπη. Εκείνη τη στιγμή αποφάσισε να κάνει ό,τι μπορεί για να είναι χαρούμενη η Κοραλλένια και όλα τα παιδιά του κόσμου. Στην τρυφερή και πρωτότυπη αυτή ιστορία ο Αϊ-Βασίλης δείχνει στα παιδιά την αγάπη του με ένα διαφορετικό τρόπο…

Τιμή: 7,70 ευρώ | Δείτε το ΕΔΩ


 

memo_unicefΓια να υποστηρίξετε το έργο της UNICEF μπορείτε να αγοράσετε για δώρο ένα παιχνίδι μνήμης για όλη την οικογένεια. 48 κάρτες με θέμα τη διατροφή, φτιαγμένες από ανακυκλωμένο χαρτόνι, πρέπει να γίνουν ζευγάρια. Για παιδιά από 3 ετών.

Τιμή: 9,00 ευρώ

Δείτε το ΕΔΩ.

 

 

 

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη