Χρυσό βραβείο για το Santorini Experience στα Ermis Awards

Καλύτερη παραγωγή αθλητικού event για το 2018 - Για λίγο καιρό ακόμα οι εγγραφές σε ειδικές τιμές

Από αριστερά: Κωνσταντίνος Κωνσταντινέσκου, Δήμαρχος Θήρας Νίκος Ζώρζος, Πρόεδρος Ένωσης Λεμβούχων Σαντορίνης Μάκης Κανακάρης, Γιώργος Αρνιακός, Ντέγιαν Γιοβάνοβιτς, Πρόεδρος ΔΑΠΠΟΣ Λευτέρης Τζούρος – φωτογραφία Μ. Τσώλης

Τη μεγαλύτερη διάκριση στον έγκριτο θεσμό των Ermis Awards απέσπασε το “Santorini Experience”, λαμβάνοντας το Χρυσό βραβείο για την καλύτερη παραγωγή αθλητικού event τη χρονιά που πέρασε. Η διοργάνωση του 2018 κατέγραψε συμμετοχές από περισσότερες από 40 χώρες και ποσοστό συμμετοχής 55% ανδρών και 45% γυναικών. Το “Santorini Experience” πραγματοποιείται κάθε χρόνο από το 2015 και αποτελεί συνδιοργάνωση του Δήμου Θήρας, τoυ Δημοτικού Αθλητικού Πολιτιστικού Περιβαλλοντικού Οργανισμού Σαντορίνης (ΔΑΠΠΟΣ) και της Active Media Group.

Με αφορμή τη νέα βράβευση του “Santorini Experience”, ο Δήμαρχος Θήρας, κ. Νίκος Ζώρζος δήλωσε:

“Για δεύτερη φορά την τελευταία τριετία έχουμε τη χαρά το Santorini Experience να κατακτά τη χρυσή διάκριση στα Ermis Awards ως “καλύτερη παραγωγή αθλητικού event”. Από την αρχή της θητείας της παρούσας δημοτικής αρχής ο αθλητισμός και συνεπακόλουθα ο αθλητικός τουρισμός είναι βασική προτεραιότητα και το Santorini Experience αποτελεί τη “ναυαρχίδα” των αθλητικών εκδηλώσεων που τελούν υπό την αιγίδα μας. Δίνοντας τη δυνατότητα συμμετοχής στους μόνιμους κατοίκους και τους πολυάριθμους επισκέπτες του νησιού σε μια εκδήλωση αθλητικού τουρισμού που συνδυάζει την άθληση με τη γνώση και την ενημέρωση, αλλά και που προσεγγίζει όλες τις ηλικίες και όλη την οικογένεια, καθιερώσαμε ένα event που πλέον ως θεσμός προσελκύει ολοένα και περισσότερο κόσμο από το εξωτερικό. Το γεγονός αυτό δίνει στη Σαντορίνη μας την δυνατότητα να επιδείξει τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα και στους συμμετέχοντες τη δυνατότητα να απολαύσουν την φυσική ομορφιά του νησιού, αλλά και να “δοκιμάσουν” τις προσωπικές τους αντοχές. Θεωρώ πως πετύχαμε ένα μεγάλο μέρος των στόχων μας και πλέον κοιτάμε ακόμα ψηλότερα, ευελπιστώντας στο άμεσο μέλλον να μπορέσουμε να πραγματοποιήσουμε ημιμαραθώνιο και ακόμα μεγαλύτερες κολυμβητικές διαδρομές“.

[adning id="140783"]

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του ΔΑΠΠΟΣ, κ. Λευτέρης Τζούρος επεσήμανε: “Ένα συγκρατημένο αίσθημα περηφάνιας με κατακλύζει για ακόμα μία χρόνια βλέποντας τη σκληρή δουλειά, το ομαδικό πνεύμα συνεργασίας και τον ολοκληρωμένο σχεδιασμό να αποδίδει καρπούς. Η χρυσή αυτή διάκριση ανήκει περισσότερο απ’ όλους, στους κατοίκους της Σαντορίνης που αγκαλιάζουν με θέρμη το Santorini Experience, διακρίνοντας και εκείνοι τα οφέλη μιας παγκοσμίου βεληνεκούς αθλητικής διοργάνωσης, στην οποία αξίζει να σημειωθεί πως οι ξένοι συμμετέχοντες είναι περισσότεροι από τους Έλληνες. Σας ευχαριστούμε από καρδιάς και ευελπιστούμε πως κάθε χρόνο το Santorini Experience θα γίνεται ολοένα και αρτιότερο, μια αθλητική διοργάνωση στην οποία θα συμμετέχουν άνθρωποι από όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης συνδυάζοντας την τουριστική δραστηριότητα με την αθλητική αναψυχή και την συμμετοχή – παρακολούθηση αυτού του μοναδικού αθλητικού γεγονότος”.

Αγώνας τρεξίματος στο Santorini Experience – φωτογραφία GoPro Β. Σφακιανόπουλος

Για λίγο καιρό ακόμα εγγραφές σε early bird τιμές
Στο μεταξύ η προετοιμασία της φετινής διοργάνωσης, στις 4-6 Οκτωβρίου, συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς. Για λίγες ακόμα ημέρες, μέχρι τις 31/3, οι συμμετέχοντες θα μπορούν να κάνουν την εγγραφή τους σε early bird τιμές με έκπτωση 50%. Για εγγραφές που θα γίνουν τον Απρίλιο και τον Μάιο θα ισχύσει έκπτωση 25%, ενώ από τον Ιούνιο και έπειτα θα ισχύουν οι αρχικές τιμές.

Για τους συμμετέχοντες ισχύουν ειδικές τιμές διαμονής και μετακίνησης μέσω των επιχειρήσεων που ως χορηγοί υποστηρίζουν τη διοργάνωση. Δείτε περισσότερα στο www.santorini-experience.com.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη