22.2 C
Santorini
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Χρυσό βραβείο για το Santorini Experience στα Ermis Awards

Για την καλύτερη παραγωγή αθλητικού event

Share

Η κορυφαία διοργάνωση αθλητικού τουρισμού Santorini Experience που θα πραγματοποιηθεί φέτος τον Οκτώβριο για τρίτη συνεχή χρονιά στη Σαντορίνη, έλαβε την υψηλότερη διάκριση στα Ermis Awards 2016, τον μοναδικό θεσμό βράβευσης της δημιουργικότητας στην Ελλάδα, που διοργανώνονται κάθε χρόνο από την Ένωση Εταιριών Διαφήμισης & Επικοινωνίας Ελλάδος και αποτελούν το κορυφαίο γεγονός του κλάδου στη χώρα μας. Η 15η απονομή των βραβείων Ermis πραγματοποιήθηκε χθες (14/3) στο Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος, στην Αθήνα.

Ανάμεσα σε 118 συνολικά συμμετοχές που έλαβαν μέρος στην ενότητα Ermis Production, το Santorini Experience βραβεύτηκε με Ermis Gold βραβείο για την καλύτερη παραγωγή αθλητικού event. Ο ανταγωνισμός ανάμεσα στα projects ήταν πολύ υψηλός και η διοργάνωση αθλητικού τουρισμού της Σαντορίνης έλαβε την ύψιστη διάκριση στην κατηγορία αυτή.

Το 3ο Santorini Experience, που αποτελεί συνδιοργάνωση του Δήμου Θήρας τoυ ΔΑΠΠΟΣ και του Ομίλου της Active Media, θα πραγματοποιηθεί στο διάστημα μεταξύ 6-8 Οκτωβρίου 2017 και θα περιλαμβάνει δραστηριότητες, όπως το τρέξιμο και η κολύμβηση.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη