14.2 C
Santorini
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Tae Kwon Do: Χρυσός στο Ντουμπάι ο Γιώργος Ζήκας

Share

Με το χρυσό μετάλλιο στις αποσκευές του γύρισε από το Ντουμπάι και τη διεθνή βαθμολογούμενη συνάντηση G1 TKD ο αθλητής του Πανιωνίου Γυμναστικού Συλλόγου Σαντορίνης Γιώργος Ζήκας. Η επιτυχία αυτή ήρθε λίγες μόλις μέρες μετά την κλήση του αθλητή στην εθνική ομάδα εφήβων του Tae Kwon Do, προκειμένου να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων στην Τυνησία.

Στους αγώνες συμμετείχαν αθλητές από 55 χώρες. Ο Ζήκας έκανε πολύ καλές εμφανίσεις, επιβεβαιώνοντας την ανοδική πορεία που διαγράφει το τελευταίο διάστημα, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι πέρα από την τεχνική υπεροχή που επέδειξε μέσα στο τερέν, κέρδισε και το χειροκρότημα των συναθλητών του λόγω του ήθους και της συμπεριφοράς του. Μάλιστα κατά την τελική και κρίσιμη φάση, ακουγόταν ρυθμικά το όνομά του από την κερκίδα καθώς τον επευφημούσαν οι αθλητές άλλων χωρών που είχε μόλις αποκλείσει.

Με ανακοίνωσή του ο Πανιώνιος ΓΣ Σαντορίνης συγχαίρει για αυτή τη μεγάλη διάκριση τόσο τον Γιώργο Ζήκα, όσο και την προπονήτριά του Μαρία Τσουκνίδου και ευχαριστεί τον Δήμαρχο Θήρας Νίκο Ζώρζο μαζί με το ΔΣ του Τελεφερίκ για την έμπρακτη βοήθεια που παρείχαν στον νεαρό αθλητή.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη