20.2 C
Santorini
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Υποδοχή αποβλήτων πλοίων στα λιμάνια της Σαντορίνης

Share

Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Θήρας (ΔΛΤΘ) σε συνεργασία με την ανάδοχο εταιρεία “HELLENIC WASTE MANAGEMENT”, είναι πλέον σε θέση να εξυπηρετήσουν κάθε τύπο αποβλήτου που προέρχεται από κάθε είδους πλοίο/σκάφος που προσεγγίζει στις λιμενικές εγκαταστάσεις αρμοδιότητάς του.

Ο εκπρόσωπος κάθε πλοίου/σκάφους, πλην των αλιευτικών και των σκαφών αναψυχής με ΠΓΕ (Πρωτόκολο Γενικής Επιθεώρησης Πλοίου) έως 12 επιβάτες, που πρόκειται να καταπλεύσουν στους λιμένες, οφείλουν τουλάχιστον 48 ώρες πριν τον κατάπλου να συμπληρώνουν και να υποβάλλουν το «Έντυπο Κοινοποίησης Στοιχείων» στον Διαχειριστή του γραφείου Ευκολιών. Η συμπλήρωση και υποβολή του «Εντύπου» είναι υποχρεωτική και γίνεται ανεξάρτητα από το εάν επιθυμούν να παραδώσουν απόβλητα ή όχι.

[adning id="140783"]


Τα πλοία/σκάφη που προσεγγίζουν στις λιμενικές εγκαταστάσεις αρμοδιότητας ΔΛΤΘ, καταβάλουν στο ΔΛΤΘ πάγιο ανταποδοτικό τέλος σύμφωνα με τον τύπο του πλοίου/σκάφους. Με την καταβολή του πάγιου τέλους, οι χρήστες σε επικοινωνία με τον Διαχειριστή των Ευκολιών, μπορούν με δικά τους μέσα να παραδώσουν δωρεάν συγκεκριμένα είδη αποβλήτων (πετρελαιοειδή, λιπαντικά, συσσωρευτές και βρώσιμα λίπη και έλαια). Η παράδοση των στερεών αποβλήτων καθώς και των υπολοίπων τύπων αποβλήτων θα γίνεται σύμφωνα με τον εγκεκριμένο τιμοκατάλογο του αναδόχου, ή απευθείας διακανονισμό αναδόχου και χρήστη.

[adning id="140783"]


Εάν επιθυμείτε περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την ανάδοχο εταιρεία “HELLENIC WASTE MANAGEMENT” στο τηλ. 2286022371, fax: 2286022386, κιν. 6943190007 και email: santoriniport@hwm.gr

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη