20.2 C
Santorini
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Περιφέρεια Ν. Αιγαίου: Υπογραφή σύμβασης για τη συντήρηση του οδικού δικτύου Θήρας

Share

Στο πλαίσιο των παρεμβάσεων που χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου για την βελτίωση του οδικού δικτύου στα νησιά της, ο Περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος υπέγραψε εργολαβική σύμβαση με τον ανάδοχο, για την εκτέλεση του έργου “Συντήρηση Οδικού Δικτύου ν. Θήρας 2017”, συνολικού ύψους 290.269,47 ευρώ.

Το έργο αφορά στην εκτέλεση εργασιών για την συντήρηση του επαρχιακού οδικού δικτύου της Σαντορίνης. Δημοπρατήθηκε τον περασμένο Ιανουάριο και εντάσσεται στον γενικότερο σχεδιασμό σημαντικών παρεμβάσεων της Περιφέρειας για τη βελτίωση του οδικού δικτύου των νησιών του Νοτίου Αιγαίου, τομέα όπου η Περιφερειακή Αρχή δίνει ιδιαίτερη έμφαση, με συνεχή διάθεση μεγάλου μέρους των διαθέσιμων πόρων, καθώς έχει θέσει σε πρώτη προτεραιότητα την ασφάλεια των χρηστών του και τη δραστική μείωση του δείκτη τροχαίων ατυχημάτων.

Φορέας κατασκευής είναι η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Κυκλάδων και χρηματοδοτείται από πιστώσεις του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Βάσει των όρων της σύμβασης, ο ανάδοχος υποχρεούται να ολοκληρώσει το σύνολο του έργου εντός 12 μηνών από την υπογραφή της.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη