Περιφέρεια Ν. Αιγαίου: Υπογραφή σύμβασης για τη συντήρηση του οδικού δικτύου Θήρας

Στο πλαίσιο των παρεμβάσεων που χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου για την βελτίωση του οδικού δικτύου στα νησιά της, ο Περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος υπέγραψε εργολαβική σύμβαση με τον ανάδοχο, για την εκτέλεση του έργου “Συντήρηση Οδικού Δικτύου ν. Θήρας 2017”, συνολικού ύψους 290.269,47 ευρώ.

Το έργο αφορά στην εκτέλεση εργασιών για την συντήρηση του επαρχιακού οδικού δικτύου της Σαντορίνης. Δημοπρατήθηκε τον περασμένο Ιανουάριο και εντάσσεται στον γενικότερο σχεδιασμό σημαντικών παρεμβάσεων της Περιφέρειας για τη βελτίωση του οδικού δικτύου των νησιών του Νοτίου Αιγαίου, τομέα όπου η Περιφερειακή Αρχή δίνει ιδιαίτερη έμφαση, με συνεχή διάθεση μεγάλου μέρους των διαθέσιμων πόρων, καθώς έχει θέσει σε πρώτη προτεραιότητα την ασφάλεια των χρηστών του και τη δραστική μείωση του δείκτη τροχαίων ατυχημάτων.

Φορέας κατασκευής είναι η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Κυκλάδων και χρηματοδοτείται από πιστώσεις του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Βάσει των όρων της σύμβασης, ο ανάδοχος υποχρεούται να ολοκληρώσει το σύνολο του έργου εντός 12 μηνών από την υπογραφή της.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here