Άσπρη μέρα η Black Friday για τα ταμεία των καταστημάτων που έκαναν γενναίες προσφορές

Ακολουθεί η Cyber Week 1-7 Δεκεμβρίου

Παρουσιάζοντας συνοπτικά τα αποτελέσματα της κίνησης κατά τη φετινή “Black Friday” και εν όψει της έναρξης της “Cyber Week” ο πρόεδρος της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας κ. Βασίλης Κορκίδης δήλωσε:

“Τη δεύτερη χρονιά εφαρμογής στην Ελλάδα, η Black Friday της μιας ημέρας, επεκτάθηκε σε τριήμερο, αλλά ακόμα και σε εβδομάδα. Το ξεχείλωμα αυτό μας προειδοποιεί ότι του χρόνου θα μιλάμε για, Greek Black Week. Είναι γεγονός ότι φέτος παρατηρήθηκε μεγαλύτερη συμμετοχή επιχειρήσεων καθώς και εντονότερο ενδιαφέρον των καταναλωτών στη συγκεκριμένη προωθητική ενέργεια. Οι καταναλωτές σίγουρα φάνηκε να ευχαριστήθηκαν τις στοχευμένες αγορές τους κυρίως στα ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά είδη, στη κινητή τηλεφωνία, στα είδη δώρων και τα καλλυντικά, με αποτέλεσμα η μαύρη Παρασκευή να εξελιχθεί σε “άσπρη μέρα” για τα ταμεία, κυρίως των μεγάλων και ισχυρών της αγοράς, αλλά και όσων μικρομεσαίων είχαν γεμάτα ράφια και έκαναν γενναίες προσφορές”.

[adning id="140783"]


Σχετικά με την επικείμενη Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου 2017 που θα διαρκέσει από 1 έως 7 Δεκεμβρίου και η οποία τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης, ο κος Κορκίδης αναφέρει:

“Κατά το διάστημα αυτό, πάνω από 250 ελληνικά ηλεκτρονικά καταστήματα παρέχουν ελκυστικές προσφορές προς το καταναλωτικό κοινό, προτρέποντάς το να “βιώσει” τη διαδικτυακή αγοραστική εμπειρία. Στόχος της επιτυχημένης δράσης που διενεργείται στην Ελλάδα για 5η χρονιά από το 2013, είναι αφενός μία ευκαιρία του καταναλωτικού κοινού να αγοράσει σε τιμές προσφοράς και αφετέρου η εκπαίδευση και ενημέρωσή του στη διαδικασία της “online” αγοράς και των πλεονεκτημάτων της. Μετά τη Black Friday και τη Cyber Monday μπαίνουμε στον τελευταίο μήνα του έτους και στην τελική ευθεία της Χριστουγεννιάτικης εορταστικής αγοράς που θα κρίνει και το τελικό αποτέλεσμα της συνολικής κατανάλωσης και του ετήσιου τζίρου των επιχειρήσεων του λιανικού εμπορίου για φέτος”.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη