Endless Greek Summer από τη Marketing Greece για την προώθηση του ελληνικού τουρισμού

Η Marketing Greece συνεχίζει να στηρίζει την επανεκκίνηση του ελληνικού τουρισμού και δημιουργεί νέο περιεχόμενο για την καμπάνια Endless Greek Summer, το οποίο διατίθεται ελεύθερο προς χρήση σε όλες τις ελληνικές τουριστικές επιχειρήσεις. Το νέο περιεχόμενο που έχει δημιουργηθεί, το οποίο εξαιτίας της ιδιομορφίας της φετινής σεζόν θα προσαρμόζεται διαρκώς, απευθύνεται τόσο στο διεθνές όσο και στο ελληνικό κοινό, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Για την επικοινωνία με το ελληνικό κοινό, το περιεχόμενο που έχει δημιουργηθεί περιλαμβάνει Video που προωθεί τον εσωτερικό τουρισμό, φωτογραφικό gallery από συγκεκριμένους προορισμούς, αλλά και hashtags για να συνοδεύουν τις αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως #EndlessGreekSummer #GreekSummerStateOfMind  #kalokairi2020 #menoumeasfaleis.

Απευθυνόμενη στο διεθνές κοινό, η καμπάνια περνά πλέον στη δεύτερη φάση και υπογράφει με τη φράση “Endless Greek Summer”, μία φράση που εμπεριέχει τη μοναδική εμπειρία που ονομάζεται Ελληνικό Καλοκαίρι. Μία “κατάσταση ευτυχίας” που σε κάνει να σκεφτείς, να επιθυμήσεις, να προσμένεις και τελικά να απολαύσεις το μοναδικό συναίσθημα του Ελληνικού Καλοκαιριού.Το Endless Greek Summer έχει διπλή σημασία καθώς αφενός στοχεύει στην καθιέρωση της έννοιας του “παντοτινού ελληνικού καλοκαιριού” αφετέρου χτίζει την έννοια της διάρκειας του συναισθήματος που χαρίζει το Ελληνικό Καλοκαίρι και της επέκτασης της σεζόν.

Το περιεχόμενο που έχει δημιουργηθεί για το διεθνές κοινό περιλαμβάνει Video της καμπάνιας αλλά και σειρά από Stories, όπου καλούνται οι εταιρίες να δημιουργήσουν τη δική τους σύνθεση “EndlessGreekSummer”, επιλέγοντας ανά θεματική ενότητα (“Greek Summer is a state of mind”, “Being with the people you love”, “Feeling free”, “Connecting with nature”) ένα story, και προσθέτοντας στο τέλος το λογότυπο Endless Greek Summer. Και εδώ βέβαια ισχύουν τα hashtags #EndlessGreekSummer #GreekSummerStateOfMind.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη