Λίγες μέρες μετά την ανάρτηση των ειδοποιήσεων για την πληρωμή του ΕΝΦΙΑ και την επιβολή φόρου 70.355,24 ευρώ στο “Χαμόγελο του Παιδιού”, ένας επιχειρηματίας από τη Σαντορίνη έδωσε τέλος στην αγωνία του εθελοντικού και μη κερδοσκοπικού συλλόγου για το πώς θα ανταποκριθεί στις φορολογικές υποχρεώσεις του. Ο κ. Δημήτρης Νικολούζος, από το ξενοδοχείο Art Maisons στην Οία, επικοινώνησε με το Χαμόγελο του Παιδιού και προθυμοποιήθηκε να καλύψει το ποσό.

“Ελπίζω όλοι μας, ακόμα και το κράτος, παρά τις αντίξοες οικονομικές συνθήκες που ζούμε, να γίνουμε λίγο πιο ευαίσθητοι, ιδίως για τα παιδιά και για αυτούς που πραγματικά έχουν ανάγκη” δήλωσε ο κ. Νικολούζος σε τηλεφωνική επικοινωνία με το atlantea.


Με την παρακάτω ανακοίνωσή του, το Χαμόγελο του Παιδιού ευχαριστεί θερμά τον κ. Νικολούζο για την κίνησή του, ενώ δηλώνει πως θα συνεχίσει να αγωνίζεται κατά της άδικης φορολογίας που του επιβάλλεται κάθε χρόνο.

“Ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον κύριο Δημήτρη Νικολούζο για την πληρωμή του ΕΝΦΙΑ
Με μεγάλη μας χαρά δεχτήκαμε το τηλεφώνημα του κου Δημήτρη Νικολούζου από το Art Maisons στη Σαντορίνη, ο οποίος μας ανακοίνωσε ότι θα μας διαθέσει το ποσό των 70.335,24 ευρώ προκειμένου να πληρώσουμε τον ΕΝΦΙΑ. Το ποσό κατατέθηκε και η αγωνία μας έληξε. Ευχαριστούμε τον κ. Νικολούζο για την ευαισθησία του και για την τεράστια προσφορά του. Εκτιμούμε πολύ την κίνηση αυτή, αν και θα ήταν χρησιμότερο η προσφορά του να πάει απευθείας στα παιδιά και τις οικογένειές που στηρίζουμε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι “Το Χαμόγελο του Παιδιού” θα συνεχίσει την κινητοποίηση για να εισακουστούν τα δίκαια αιτήματά του σχετικά με την άδικη φορολογία που του επιβάλλεται κάθε χρόνο μέχρι να βρεθεί μια οριστική λύση.”

Print Friendly, PDF & Email