Η καρδιά του TRIMORE Syros Triathlon χτύπησε δυνατά στο London Triathlon Show

Ραντεβού στη Σύρο, στις 15-18 Ιουνίου για το Syros Triathlon 2017!


Για δεύτερη συνεχή χρονιά, στις 16-19 Φεβρουαρίου, η ομάδα TRIMORE και το TRIMORE Syros Triathlon, έδωσαν το “παρών” στο Triathlon Show στο Λονδίνο, στη γιορτή του Τριαθλητικού κόσμου, στη μεγαλύτερη παγκοσμίως έκθεση Τριάθλου, με όλους τους μεγάλους οίκους αθλητικού και όχι μόνο εξοπλισμού, καινοτομίες του χώρου, διάφορα sport events ανά τον κόσμο, ομιλίες σημαινόντων προσώπων του σπορ, extreme δραστηριότητες και δοκιμασίες και πολλά άλλα.

Ο θεσμός που πλέον έχει καθιερωθεί, παρουσιάστηκε στους επισκέπτες μέσα σ’ ένα ξεχωριστό περίπτερο, διπλάσιας έκτασης από εκείνη του 2016, δίνοντας ξεχωριστό χρώμα και ρυθμό στους πλέον των 100.000 επισκέπτες της.

[adinserter name=”Block 1″]Η TRIMORE, έχοντας στο πλευρό της τον Δήμο Σύρου – Ερμούπολης, την  Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τον Ναυτικό Όμιλο Σύρου, ενεργούν συστηματικά ώστε να καθιερωθεί στον νου των αθλητών του σπορ και επισκεπτών της έκθεσης, το Premium Multisport Event που πραγματοποιείται στην Ελλάδα και μπορεί πλέον -με την αξία του- να αποτελέσει τη συνειδητή επιλογή συμμετοχής ξένων αθλητών.

Η συμμετοχή στην έκθεση χαρακτηρίζεται ως επιτυχημένη, καθώς η προσέλκυση του κόσμου ήταν πέραν κάθε προσδοκίας, ενώ πολλές ήταν και οι επαφές προώθησης και συνεργασιών.

Διψασμένοι αθλητές (όλων των επιπέδων και ηλικιών), παθιασμένοι εθελοντές, φιλόξενοι κάτοικοι – επαγγελματίες τουρισμού της Σύρου και ενθουσιώδεις επισκέπτες του νησιού δίνουν ραντεβού στη Σύρο, στις 15-18 Ιουνίου για το Syros Triathlon 2017!


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη