21.2 C
Santorini
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Η συμπεριφορά του τουρίστα κατά τη διάρκεια και μετά την πανδημία στο επίκεντρο νέου webinar

Share

Θα ξαναταξιδέψει ο τουρίστας κατά τη διάρκεια και μετά την πανδημία του κορονοϊού;
Αυτό είναι το καίριο ερώτημα που απασχολεί όλους όσους δραστηριοποιούνται στον τομέα του τουρισμού και η απάντηση είναι “ναι, αλλά με διαφορετικές συμπεριφορές, όπως προσοχή στην υγιεινή και την ασφάλεια και χρήση της τεχνολογίας”. Αν μπορεί κανείς να εξάγει ένα πρώτο συμπέρασμα από την επίπτωση της πανδημίας του κορονοϊού στην παγκόσμια τουριστική αγορά, αυτό έχει να κάνει ξεκάθαρα με το προφίλ, τις προτιμήσεις και τη συμπεριφορά του τουρίστα, τα οποία έχουν σίγουρα αλλάξει.

Στο νέο διαδραστικό webinar που πραγματοποιεί το Επιμελητήριο Κυκλάδων την Παρασκευή 29 Μαΐου σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πειραιώς, η Δρ. Γεωργία Ζούνη θα αναλύσει ακριβώς αυτή τη συμπεριφορά, το προφίλ και τις προτιμήσεις των επισκεπτών κατά τη διάρκεια και μετά από την πανδημία και πώς θα πρέπει οι επιχειρήσεις των Κυκλάδων με πολύ διαφορετικό ήδη προφίλ κι ανάγκες μεταξύ τους να διαμορφώσουν ανάλογα το μάρκετινγκ της επιχείρησής τους κατά τη διάρκεια και μετά από την πανδημία.

Το webinar με θέμα “Ο νέος τουρίστας: ανάλυση τουριστικής συμπεριφοράς κατά τη
διάρκεια και μετά από την πανδημία”, είναι το έκτο της νέας σειράς που πραγματοποιεί το Επιμελητήριο Κυκλάδων μέσω τηλεδιάσκεψης και έχει ως στόχο της ενίσχυση της
επιχειρηματικής κοινότητας παρέχοντας πρακτικά εργαλεία και συμβουλές για την βιώσιμη ανάπτυξη των επιχειρήσεων στις νέες συνθήκες που έχει δημιουργήσει η πανδημία του κορονοϊού.

Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Το webinar απευθύνεται σε επιχειρηματίες, ιδιοκτήτες και στελέχη τουριστικών επιχειρήσεων και οργανισμών, οι οποίοι επιθυμούν να γνωρίσουν τη συμπεριφορά, το προφίλ και τις προτιμήσεις των επισκεπτών κατά τη διάρκεια και μετά από την πανδημία και να διαμορφώσουν ανάλογα το μάρκετινγκ της επιχείρησής τους.

Βασικές ενότητες του προγράμματος:
– Οι επιπτώσεις του COVID-19 στον Παγκόσμιο Τουρισμό.
– Ανάλυση σεναρίων για την επόμενη μέρα στον Τουρισμό.
– Η συμπεριφορά, το προφίλ και οι προτιμήσεις των επισκεπτών κατά τη διάρκεια και μετά από την πανδημία.
– Οι προκλήσεις και οι στρατηγικές μάρκετινγκ για τις επιχειρήσεις κατά τη διάρκεια και μετά από την πανδημία.

Το υλικό για κάθε webinar που ολοκληρώνεται θα αναρτάται στο portal του Επιμελητηρίου Κυκλάδων στον σύνδεσμο e-kyklades.gr/articles/education, ενώ οι ενδιαφερόμενοι για τα επόμενα webinar μπορούν να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής εδώ.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση
The Wine Bar at Heliotopos, Santorini - The cave
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη