Καλές καιρικές συνθήκες την Τετάρτη – Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας και βοριάδες στο Αιγαίο

Γενικά αίθριος καιρός, με ηλιοφάνεια και λίγες τοπικές νεφώσεις, θα επικρατήσει αύριο Τετάρτη 7/9 σε ολόκληρη τη χώρα.

Σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 9 έως 26 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 12 έως 29, στην Ήπειρο από 14 έως 31 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 14 έως 20, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 15 έως 30-32 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 18 έως 31 και στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη από 18 έως 29 βαθμούς, ενώ στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα οι μέγιστες θα φτάσουν τοπικά στους 32-34 βαθμούς Κελσίου.

Διαφήμιση
maison_concept_objet_santorini

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις 6-7 μποφόρ και ενδεχομένως τοπικά στα νότια πελάγη 8 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις με εντάσεις 3-4 μποφόρ και από τις μεσημεριανές ώρες βορειοδυτικοί με ίδιες εντάσεις.

Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις 4-5 μποφόρ και τοπικά στα ανατολικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 28-29 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες κυρίως διευθύνσεις με εντάσεις 2-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 26 βαθμούς.

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη