Κυκλοφοριακή αναρχία στην Οία καταγγέλλει ο Πολιτιστικός Σύλλογος

Λόγω ελλιπούς αστυνόμευσης για την τήρηση της μονοδρόμησης

Την έλλειψη αστυνόμευσης στην Οία επισημαίνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Οίας με επιστολή του προς τον Δήμαρχο Θήρας, τον Επαρχο Θήρας και το Α.Τ. Θήρας.

Πέραν των μεγάλων προβλημάτων αστυνομικής φύσεως που αντιμετωπίζει το χωριό μας, όπως κλοπές, παράνομο εμπόριο, επαιτεία, κυκλοφοριακό χάος, ενδεικτικά αναφέρουμε την καταστρατήγηση της μονοδρόμησης της εισόδου της Οίας” υπογραμμίζει ο Σύλλογος, προσθέτοντας πως “η παραβατικότητα στη μονοδρόμηση της Οίας, εκτός της επικινδυνότητας που αυτή ενέχει, δημιουργεί σωρεία επιπρόσθετων προβλημάτων. Νομοταγείς οδηγοί έρχονται καθημερινά σε αντιπαράθεση με θρασύτατους παραβάτες, καταλήγοντας σε διαπληκτισμούς, ακόμα και συμπλοκές με απρόβλεπτα αποτελέσματα.

Ο Σύλλογος ζητά επαρκή αστυνόμευση ώστε να εφαρμόζεται η κυκλοφοριακή ρύθμιση και να διασφαλίζεται η τάξη, ενώ προγραμματίζει κινητοποίση για το απόγευμα της Τρίτης 18/9 στις 17:00, στην είσοδο της μονοδρόμησης της Οίας, αποτρέποντας ειρηνικά τους παραβάτες να εισέρχονται στο χωριό ενάντια στη μονοδρόμηση.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη