14.2 C
Santorini
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πρωταγωνιστεί στο νέο βίντεο του ΕΟΤ

Share

Με πρωταγωνιστή τον σταρ του NBA Γιάννη Αντετοκούνμπο κυκλοφόρησε σήμερα το νέο σποτ του ΕΟΤ για την προβολή της Ελλάδας. Στο βίντεο κυριαρχούν εντυπωσιακά πλάνα από φυσικές ομορφιές της χώρας, αρχαιολογικούς χώρους, γαστρονομία, διασκέδαση και αθλητικές διοργανώσεις, ενώ ο διάσημος μπασκετμπολίστας προσκαλεί το παγκόσμιο κοινό να επισκεφτεί την όμορφη χώρα του, την Ελλάδα.

Στον Γιάννη Αντετοκούνμπο ανατέθηκε από το Υπουργείο Τουρισμού ο ρόλος του πρεσβευτή του ελληνικού τουρισμού. Κατά τη διάρκεια της σημερινής επίσημης παρουσίασης του βίντεο, ο ίδιος έσπευσε να ανεβάσει το νέο σποτ στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τις δημοσιεύσεις του να αναπαράγονται ήδη με εντυπωσιακό ρυθμό.

Η Υπουργός Τουρισμού, κα Ελενα Κουντουρά, ευχαρίστησε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο για την εθελοντική προσφορά του στην προβολή της Ελλάδας διεθνώς, ενώ ο ίδιος τόνισε πόσο σημαντικό είναι για εκείνον να είναι πρεσβευτής του ελληνικού τουρισμού.

Το νέο σποτ θα προωθηθεί διεθνώς με συντονισμένες ενέργειες μέσω του Visitgreece, των γραφείων ΕΟΤ εξωτερικού και των ελληνικών πρεσβειών. Δείτε το παρακάτω:

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση
The Wine Bar at Heliotopos, Santorini - The cave

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη