Οι ξενοδόχοι της Σαντορίνης πρωταγωνιστούν στο 100% Hotel Show 2017

Οι ξενοδόχοι της Σαντορίνης, αποτέλεσαν εξαρχής ένα από τα βασικότερα κοινά της έκθεσης, με την επιλογή αυτή να ενισχύει τον premium χαρακτήρα της διοργάνωσης αλλά και την σχέση του με τα πολυτελή και boutique καταλύματα.

Astra Suites

Στο πλαίσιο της αμοιβαίας εκτίμησης, το 100% Hotel Show επέλεξε τη Σαντορίνη μεταξύ των προορισμών που πρωταγωνίστησαν στο τηλεοπτικό spot του 100% Hotel Show, συμβάλλοντας στην προβολή του θεσμού, και υπογραμμίζοντας την υψηλή ποιότητα των καταλυμάτων της.

Με πρωταγωνιστή το ξενοδοχείο Astra Suites και την ολοκαίνουρια Astra Villa, αλλά και τους ανθρώπους των καταλυμάτων, όπως ο ιδιοκτήτης κος Γιώργος Καραγιάννης, δημιουργήθηκε ένα από τα πλέον ποιοτικά τηλεοπτικά spots έκθεσης, το οποίο συμπεριλαμβάνει μερικά από τα πιο εντυπωσιακά drone πλάνα του νησιού!

Στο επερχόμενο 100% Hotel Show, το οποίο θα πραγματοποιηθεί 17-20 Νοεμβρίου στο MEC Παιανίας, αναμένεται η μεγαλύτερη, μέχρι στιγμής, προσέλευση από ξενοδόχους της Σαντορίνης, στην πιο συζητημένη διοργάνωση του θεσμού.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη