Παρουσιάστηκε επισήμως το λογότυπο και η ομάδα τύπου για τη “Σαντορίνη Ενωτική Πορεία”

Ο υποψήφιος δήμαρχος Γ. Χάλαρης, πλαισιωμένος από την ομάδα τύπου του συνδυασμού “Σαντορίνη Ενωτική Πορεία” κατά τη χθεσινή συνέντευξη τύπου

Το λογότυπο, το website και την ομάδα τύπου παρουσίασε χθες (11/2) το μεσημέρι σε συνέντευξη τύπου προς τα μέσα ενημέρωσης της Σαντορίνης ο υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Χάλαρης, επικεφαλής της παράταξης “Σαντορίνη Ενωτική Πορεία”.

Την ομάδα τύπου αποτελούν οι Αντώνης Χάλαρης, Μανώλης Ορφανός και Δημήτρης Καμπανός.

Το σχετικό δελτίο τύπου αναφέρει τα εξής:

“Η παρουσίαση του εμβλήματος – λογότυπου – του συνδυασμού “Σαντορίνη Ενωτική Πορεία” του υποψήφιου Δημάρχου Γ.Α. Χάλαρη αλλά και η φιλοσοφία της δημιουργίας του μαζί με την παρουσίαση του διαδικτυακού τόπου του www.santorinienotikiporia.gr, πραγματοποιήθηκε χτες στον Καρτεράδο στο Εκλογικό Κέντρο της παράταξης με την παρουσία των Τοπικών Μέσων Ενημέρωσης.

Από τον επικεφαλής της παράταξης Γιώργο Χάλαρη μετά την εισαγωγική τοποθέτηση έγινε η παρουσίαση της Ομάδας Τύπου που απαρτίζεται από τους, Μανόλη Ορφανό, Αντώνη Χάλαρη και Δημήτρη Καμπανό. Η Ομάδα Τύπου είναι η πρώτη που παρουσιάζεται, ενώ θα ακολουθήσει τις επόμενες ημέρες η παρουσίαση και άλλων ομάδων που θα ασχολούνται με όλα τα μεγάλα “ξεχασμένα” θέματα του νησιού, ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Χάλαρης.

Στην Συνέντευξη Τύπου κατά την οποία ερμηνεύθηκε τόσο η δημιουργία του λογότυπου και παρουσιάστηκε η επίσημη ιστοσελίδα του συνδυασμού, αναλύθηκαν τεχνικά ζητήματα σχετικά με την αμεσότητα της επικοινωνίας των θέσεων και απόψεων αλλά και των προγραμματικών ανακοινώσεων της παράταξης.

Έγινε αναφορά στον τρόπο με τον οποίο θα μπορούν όλοι οι πολίτες να χρησιμοποιούν την ιστοσελίδα καταθέτοντας απόψεις, θέσεις αλλά και προτάσεις προς διαβούλευση, όπως επίσης θα μπορούν να αναρτούν προβλήματα τα οποία τους απασχολούν αλλά και ερωτήματα σχετικά με τον Δήμο Σαντορίνης. Διευκρινίστηκε επίσης ότι τόσο τα ερωτήματα όσο και οι απαντήσεις θα δημοσιεύονται αυτούσιες με την μορφή “wall” στην αρχική σελίδα του website ενώ το moderation θα είναι ελάχιστο και θα αφορά μόνο σε αήθεις επιθέσεις.

Το σημαντικότερο κατά την πρώτη επαφή των δημοσιογράφων με την ομάδα Τύπου ήταν η κοινή διαπίστωση ότι τα ηλεκτρονικά μέσα μπορούν να αποτελέσουν ένα πραγματικό εργαλείο επικοινωνίας μεγαλύτερης ροής και όγκου ενημερωτικών πληροφοριών από τον επιτρεπόμενο χρόνο στα συμβατικά ΜΜΕ όπως αναμένεται από το Υπουργείο Εσωτερικών. Ακόμα συνομολογήθηκε ότι η χρήση του διαδικτύου λαμβάνει μεγαλύτερο μερίδιο στις συζητήσεις λόγω της διευρυμένης προβολής των ειδήσεων η οποία επιτυγχάνεται με την δικτύωση (links).”

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη