Προεργασίες στη Σαντορίνη για το Αναπτυξιακό Περιφερειακό Συνέδριο των Κυκλάδων

Με σκοπό την προετοιμασία του δεύτερου κύκλου του Αναπτυξιακού Περιφερειακού Συνεδρίου Νοτίου Αιγαίου που θα γίνει στις Κυκλάδες, αυτές τις ημέρες βρίσκονται στα νησιά των Κυκλάδων στελέχη από το γραφείο συντονισμού των Συνεδρίων.

Στο πλαίσιο αυτό, την Παρασκευή και το Σάββατο 27-28 Απριλίου, θα βρεθεί στη Σαντορίνη ο κ. Γιάννης Βουλγαράκης, για να πραγματοποιήσει συναντήσεις με τους εκπροσώπους των αυτοδιοικητικών, επιστημονικών, παραγωγικών και κοινωνικών φορέων του νησιού. Παράλληλα, θα έχει επικοινωνία και με τους Δημάρχους και φορείς των άλλων νησιών της Περιφερειακής Ενότητας Θήρας (Ίου, Φολεγάνδρου, Σικίνου και Ανάφης).

Στόχος είναι η καταγραφή των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι δήμοι και οι φορείς, αλλά και η κατάθεση προτάσεων για την ανάπτυξη των Κυκλάδων, οι οποίες θα εξειδικευθούν κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου. Σκοπός του Συνεδρίου είναι να επανακαθοριστεί το μοντέλο παραγωγής και ανάπτυξης που θα αξιοποιεί τις κοινές ή τις ιδιαίτερες ξεχωριστές δυνατότητες των νησιών και θα τις συνθέτει δυναμικά σε ένα ενιαίο βιώσιμο νησιωτικό μοντέλο κυκλαδικής ολοκλήρωσης, διαμορφώνοντας νέα συνολικά συγκριτικά πλεονεκτήματα σε κυκλαδικό επίπεδο.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη