Προπονητές των ακαδημιών της Ρεάλ Μαδρίτης στη Σαντορίνη στο πλαίσιο του Santorini Experience

Συνεχίζονται οι εγγραφές για τους αγώνες τρεξίματος και κολύμβησης ανοιχτής θαλάσσης

Μια έκπληξη με άρωμα Ισπανίας ετοιμάζει το Santorini Experience για τους μικρούς επίδοξους ποδοσφαιριστές από τη Σαντορίνη. Σε συνεργασία με το MGC Soccer Central, επικεφαλής προπονητές από τις ακαδημίες της Ρεάλ Μαδρίτης θα βρεθούν για πρώτη φορά στη Σαντορίνη, στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου Playland, στις 3-6 Οκτωβρίου 2019, για να διδάξουν ποδόσφαιρο σε παιδιά ηλικίας 6 – 16 ετών χρησιμοποιώντας μεθοδολογίες προπονητικής των Μερένχες!

Το Real Madrid Foundation είναι ένας οργανισμός υπεύθυνος για τη διδασκαλία παικτών με τη προπονητική μεθοδολογία της Ρεάλ Μαδρίτης σε ολόκληρο τον κόσμο. Η διδασκαλία προσφέρεται σε άνδρες και γυναίκες αθλητές. Το Real Madrid Foundation Clinics Ελλάδος ξεκίνησε την λειτουργία του τον Δεκέμβριο 2018, με σκοπό να προωθήσει τις αξίες του οργανισμού μέσω του αθλητισμού και της εκπαίδευσης.

Όλοι οι συμμετέχοντες των ακαδημιών θα έχουν την ευκαιρία να επιλεχθούν να ταξιδέψουν στην Ισπανία και να συμμετάσχουν σε εκπαιδευτικό πρόγραμμα δύο εβδομάδων της Ρεάλ Μαδρίτης.

Για δηλώσεις συμμετοχής, κόστος συμμετοχής και άλλες πληροφορίες δείτε εδώ.

Αγώνας τρεξίματος με θέα την καλντέρα στο Santorini Experience – Φωτογραφία: Μ. Γκιριζιώτης

Συνεχίζονται οι εγγραφές για τους αγώνες του Santorini Experience 2019
Στα υπόλοιπα νέα του Santorini Experience, οι εγγραφές για τους αγώνες τρεξίματος και κολύμβησης συνεχίζονται κανονικά, σε τιμές που θα ισχύουν μέχρι και την έναρξη της διοργάνωσης. Κλικ εδώ για να κάνετε την εγγραφή σας.

Οι λάτρεις του τρεξίματος θα έχουν την δυνατότητα το Σάββατο 5 Οκτωβρίου, να απολαύσουν τις τρεις καθιερωμένες διαδρομές, πάνω στην καλντέρα, με θέα τις μαγευτικές εικόνες του ηφαιστείου και φόντο τους οικισμούς Ημεροβίγλι, Φηροστεφάνι και Οία. Η διαδρομή 5 χλμ. “Αριστείδης Αλαφούζος” προσφέρεται για τρέξιμο και δυναμικό περπάτημα, αυτή των 10 χλμ. για τους πιο έμπειρους στις αποστάσεις και η απόσταση των 15 χλμ. για αυτούς που αγαπούν τη δύναμη, την αντοχή, και την αδρεναλίνη. Όλες οι διαδρομές έχουν ως αφετηρία το εργοστάσιο αφαλάτωσης στην Οία, κινούνται κυρίως σε χωμάτινο έδαφος, για να τερματίσουν και πάλι στην Οία. Οι διαδρομές έχουν σχεδιαστεί από τον πρώην μαραθωνοδρόμο, κάτοχο της πανελλήνιας επίδοσης στην κλασική διαδρομή, προπονητή τρεξίματος και διευθυντή της All About Running, Νίκο Πολιά.

Απολαύστε ένα μικρό μόνο δείγμα της μοναδικότητας των διαδρομών τρεξίματος στο βίντεο που ακολουθεί και κλικ εδώ για να κάνετε την εγγραφή σας στους αγώνες τρεξίματος.

Την Κυριακή 6 Οκτωβρίου, οι λάτρεις της κολύμβησης θα έχουν την ευκαιρία κολύμβηση ανοιχτής θαλάσσης μέσα στην καλντέρα της Σαντορίνης, στη διαδρομή 1,5 μιλίου από το ηφαίστειο ως το παλιό λιμάνι των Φηρών. Την κολυμβητική διαδρομή έχει σχεδιάσει ο Ομοσπονδιακός Τεχνικός Κολύμβησης, προπονητής με Ολυμπιακά & Παγκόσμια μετάλλια στην κολύμβηση open water και τεχνικός διευθυντής της διοργάνωσης στην κολύμβηση, Νίκος Γέμελος.

Κλικ εδώ για να κάνετε την εγγραφή σας στον αγώνα κολύμβησης.

Αγώνας κολύμβησης ανοιχτής θαλάσσης στο Santorini Experience – Φωτογραφία: Η. Λέφας

Για να δείτε τις προσφορές και ειδικές εκπτώσεις που ισχύουν για τη μετάβαση, τη μετακίνηση και τη διαμονή όσων πάρουν μέρος στο Santorini Experience κλικ εδώ.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη