Μετά τη μεγάλη επιτυχία του “The Hotel Design Workshop” στην Αθήνα, η ομάδα του 100% Hotel Show ανακοινώνει επίσημα τη Σαντορίνη και τη Θεσσαλονίκη ως τους δύο πρώτους σταθμούς της περιοδείας του 100% Hotel Workshops Tour, παρουσιάζοντας ένα από τα πλέον advanced workshops για την ξενοδοχειακή ανάπτυξη.

Με πρώτες στάσεις τη Σαντορίνη την Τετάρτη 11 Απριλίου και τη Θεσσαλονίκη τη Δευτέρα 16 Απριλίου, το “The Hotel Design Workshop” θα μοιράσει πολύτιμες συμβουλές για τη δημιουργία ενός πετυχημένου ξενοδοχείου, από την προδιαγραφή του μέχρι και την τοποθέτησή του στην τουριστική αγορά – με εκπαιδευτικές παρουσιάσεις, εντυπωσιακό περιεχόμενο και συμβουλές.

Με μια σειρά προσεκτικά επιλεγμένων ομιλητών, αλλά και με την επιμέλεια της Hotelier Academy, το 100% Hotel Show έχει δημιουργήσει ένα απόλυτα αναβαθμισμένο σεμινάριο, στο οποίο προσκαλεί τους επαγγελματίες του κλάδου να συμμετέχουν εντελώς δωρεάν.

Το Workshop αφορά ξενοδόχους και ιδιοκτήτες ακινήτων που θέλουν να δραστηριοποιηθούν στον χώρο, αλλά και αρχιτέκτονες που αναλαμβάνουν ξενοδοχειακά έργα.​

Το σεμινάριο στη Σαντορίνη θα πραγματοποιηθεί στον χώρο AK Art Foundation, την Τετάρτη 11 Απριλίου, ώρα 10:00-18:00. Κλικ εδώ για το πρόγραμμα των ομιλιών και για τη δωρεάν ηλεκτρονική προεγγραφή.

Ανάλογα workshops θα πραγματοποιηθούν προσεχώς σε Ρόδο, Ηράκλειο, Χανιά, Μύκονο, σε ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν σύντομα.

Διαφήμιση
Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here