16.1 C
Santorini
Τετάρτη, 22 Μαρτίου, 2023

Συνεργασία Marketing Greece και ΞΕΕ για την προβολή του “Ελληνικού Πρωινού” στο διεθνές ταξιδιωτικό κοινό

Πρωτοσέλιδα

Με στόχο την ενίσχυση της αναγνωρισιμότητας του προγράμματος “Ελληνικό Πρωινό”, μιας δυναμικής πρωτοβουλίας του ΞΕΕ, η Marketing Greece και το ΞΕΕ ενώνουν τις δυνάμεις τους και θέτουν την ελληνική γαστρονομία στο επίκεντρο. Συνδέοντας τον Έλληνα παραγωγό και τα τοπικά προϊόντα με τον ξενοδόχο, το “Ελληνικό Πρωινό” επιδιώκει την προβολή της γαστρονομικής κουλτούρας του κάθε τόπου, καθώς και την ανάδειξη της προστιθέμενης αξίας που προσδίδει η γαστρονομία στη συνολική ταξιδιωτική εμπειρία του επισκέπτη.

Μέσα από μια σειρά ενεργειών, το “Ελληνικό Πρωινό” διέρχεται σε μια νέα φάση εξωστρέφειας και επικοινωνίας με το κοινό του γαστροτουρισμού, το οποίο και προσκαλεί σε ένα ταξίδι στις ελληνικές γεύσεις και την παράδοση των ελληνικών προορισμών.

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της συνεργασίας μεταξύ Marketing Greece και ΞΕΕ, θα υλοποιηθεί φωτογραφικό υλικό, θα δημιουργηθεί ταξιδιωτικό άρθρο που θα φιλοξενηθεί και θα προωθηθεί σε στοχευμένες ενότητες του discovergreece.com ενώ έχει σχεδιαστεί και θα τρέξει το επόμενο διάστημα ψηφιακή καμπάνια στο discovergreece.com και το οικοσύστημά του. Παράλληλα, για την ελληνική τουριστική αγορά έχει σχεδιαστεί ένα πρόγραμμα προβολής μέσω των καναλιών επικοινωνίας της Marketing Greece που περιλαμβάνει social media posts, blog post, newsletter κτλ. με στόχο την ενημέρωση, την ανάδειξη της συμβολής της πρωτοβουλίας στην αναβάθμιση του ελληνικού ξενοδοχειακού προϊόντος, καθώς και στην προβολή της συνεισφοράς των τοπικών παραγωγών στη σύνδεση του τουρισμού με τον πρωτογενή τομέα, υποστηρίζοντας εμπράκτως τη βιώσιμη ανάπτυξη.

“Η αξία της γαστρονομίας και η συμβολή της στη σύνθεση της ταυτότητας του ελληνικού τουριστικού προϊόντος είναι δεδομένη και οφείλουμε να την αντιμετωπίσουμε ουσιαστικά. Η ουσία της αυθεντικότητας εμπεριέχεται απολύτως στην ελληνική γαστρονομία, οπότε γίνεται αμέσως αντιληπτή η δυναμική που μπορεί να προσδώσει”, τόνισε η Ιωάννα Δρέττα, CEO της MarketingGreece. Είναι ιδιαίτερη χαρά για εμάς που έχουμε την ευκαιρία να δουλέψουμε μαζί με το ΞΕΕ, μέτοχο της Marketing Greece, ένα τόσο ενδιαφέρον και σημαντικό project”, συμπλήρωσε η ίδια.

Από την πλευρά του, ο Άρης Σουλούνιας, Αντιπρόεδρος του ΞΕΕ και επικεφαλής του Προγράμματος χαιρέτισε την έναρξη της συνεργασίας με τη Marketing Greece σημειώνοντας ότι “το Ελληνικό Πρωινό προχωρά στη νέα εποχή, αναβαθμισμένο και βελτιωμένο σε όλα τα επίπεδα, με τον σχεδιασμό καινοτόμων δράσεων εξωστρέφειας σε σύγχρονα Μέσα Επικοινωνίας, ώστε να παραμένει φρέσκο και δυναμικό, καλύπτοντας τις ανάγκες των Μελών του. Στο πλαίσιο αυτό, η επιλογή της Marketing Greece ως αξιόπιστου συνεργάτη που διαθέτει την τεχνογνωσία αλλά και αποτελεσματικά εργαλεία επικοινωνίας όπως είναι το discovergreece.com, προσδίδει προστιθέμενη αξία στην επίτευξη των στόχων μας. H καμπάνια μας θα ξεκινήσει μέσα στο επόμενο διάστημα και ευελπιστούμε ότι θα βρει την προσδοκώμενη αποδοχή και ανταπόκριση του κοινού που απευθύνεται”.

Διαφήμιση
Γιώργος Βουγιουκαλάκης - Το ηφαίστειο της Σαντορίνης


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Ροή ειδήσεων

Δήμος Θήρας: Κατεπείγουσα ανάθεση για χωματουργικές εργασίες στον ΧΑΔΑ

Στην επιχείρηση “LM CONSTRUCTION AKTE” από την Αθήνα ανατέθηκε, με απόφαση του Δημάρχου Θήρας, κατεπειγόντως η παροχή υπηρεσίας χωματουργικών...