Έχοντας επισκεφθεί ήδη, με ιδιαίτερα μεγάλη επιτυχία, 7 σημαντικούς προορισμούς σε όλη την Ελλάδα, το 100% Hotel Workshop Tour μπαίνει στην τελική ευθεία, έχοντας τη Σαντορίνη ως επόμενη στάση του. Με το ενδιαφέρον να είναι ήδη αυξημένο, το φετινό workshop θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο De Sol του ομίλου Caldera Collection, το Σάββατο 1 Ιουνίου 2019 στις 10:00, με ελεύθερη είσοδο για Ξενοδόχους, Αρχιτέκτονες και Επαγγελματίες Τουρισμού.

Το φετινό κεντρικό θέμα του 100% Hotel Workshop Tour είναι η ανάπτυξη ενός ανταγωνιστικού Boutique ξενοδοχείου, από την Αρχιτεκτονική μελέτη μέχρι και το Sales Strategy, με παρουσιάσεις που έχουν κεντρίσει ήδη το ενδιαφέρον του κοινού σε όλη την Ελλάδα. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην αύξηση της κερδοφορίας μέσα στο ξενοδοχείο, ενώ βασικό χαρακτηριστικό του workshop αποτελεί η συνεχής διάδραση με το κοινό.

Εκτός από τους επιλεγμένους ομιλητές, την Hotelier Academy αλλά και τα στελέχη της Demand, που αποτελεί τη διοργανώτρια εταιρεία του 100% Hotel Workshop Tour & του 100% Hotel Show, στο workshop συμμετέχουν και επιλεγμένες εταιρείες διαμορφώνοντας ένα mini εκθεσιακό event. Οι επισκέπτες, εκτός από τις χρήσιμες πληροφορίες των παρουσιάσεων, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ενδιαφέροντα case studies, ενώ θα μπορούν να έρθουν σε άμεση επαφή με τα στελέχη των εταιρειών που θα παρευρεθούν.

Για να παρακολουθήσετε το Workshop, μπορείτε να πάρετε το δωρεάν εισιτήριό σας εδώ.

Διαφήμιση
Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here