Επιστροφή στις νίκες για Πανθηραϊκό

Με νίκη επέστρεψε στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις ο Πανθηραϊκός, αφού για την 26η αγωνιστική, επικράτησε της Α.Ε Κηφισιάς με 4-1, χθες (23/4) στο δημοτικό γήπεδο των Φηρών. Ήταν η 7η φετινή νίκη για την ομάδα της Σαντορίνης, που μαζί με τις 8 ισοπαλίες και τις 9 ήττες έχει μια συγκομιδή 29 βαθμών που τη φέρνουν στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα (σε σύνολο 15 ομάδων).

Οι γηπεδούχοι αν και βρέθηκαν να χάνουν μόλις στο πρώτο λεπτό με 0-1, πέρασαν στην αντεπίθεση για να ισοφαρήσουν στο 42′ με τον Γιόνδη και να κάνουν το 2-1 με γκολ του Λαζαρίδη λίγο πριν την εκπνοή του ημιχρόνου. Στις αρχές του β’ ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι αγωνίστηκαν με 10 και αργότερα με 9 παίκτες, γεγονός που εκμεταλλεύτηκε ο Πανθηραϊκός που σκόραρε δύο ακόμη τέρματα, με τον Γιόνδη στο 73′ και με τον Ζώνα στο 80′.

[adning id="140783"]

Στις τέσσερις αγωνιστικές που απομένουν για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, ο Πανθηραϊκός θα αγωνιστεί με τον Ερμή Ζωνιανών (εκτός έδρας), τη Θύελλα Ραφήνας (εντός έδρας), την Προοδευτική (εκτός έδρας) και τον ΑΣ Ρόδος (εντός έδρας)


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη