27.1 C
Santorini
Σάββατο, 2 Ιουλίου, 2022
Αρχική Διαφήμιση

Διαφήμιση

Δυνατότητες προβολής και διαφήμισης στο Atlantea

Εισαγωγή

Η ηλεκτρονική έκδοση Atlantea ξεκίνησε ως ατλαντίς τη δημόσια λειτουργία της στις 21/2/2012, δημοσιεύοντας θέματα επικαιρότητας της Σαντορίνης και του Νοτίου Αιγαίου, καθώς και θέματα που έχουν γενικότερο ενδιαφέρον. Στις 12/3/2016 μπήκε σε νέα εποχή, με το όνομα Atlantea, διευρύνοντας ακόμα περισσότερο τη θεματολογία της.

Περισσότερα για το Atlantea, τη δομή και το περιεχόμενό του μπορείτε να δείτε στη σελίδα Ταυτότητα.

Συγκριτικά στοιχεία θεάσεων σελίδων και μοναδικών επισκεπτών για τα έτη
2012-2020

Θεάσεις σελίδων (page views) και μοναδικών επισκεπτών (unique visitors)
για τα έτη 2012 – 2020

Και το 2020, το atlantea συνέχισε την σταθερά ανοδική του πορεία, με αυξημένες επιδόσεις σε σχέση με το 2019, τόσο στα page views (θεάσεις σελίδων) όσο και στα unique visits.

Δυνατότητες Διαφήμισης

Οι τρέχουσες δυνατότητες προβολής στο Atlantea είναι με banner διαφόρων μεγεθών στις ακόλουθες θέσεις:

1. Σελίδες Κατηγοριών και σελίδες άρθρων
– Δεξιά στήλη 1η θέση, 2η θέση, 3η θέση ή 4η θέση

2. Αρχική σελίδα
– πάνω μέρος της σελίδας, δίπλα στο λογότυπο atlantea
– Δεξιά στήλη: 1η θέση, 2η θέση, 3η θέση, 4η θέση ή 5η θέση
– κάτω από το πρωτοσέλιδο
– κάτω από τη ροή ειδήσεων
– κάτω από την επιλογή φωτογραφιών της εβδομάδας
– πάνω από τις κατηγορίες ειδήσεων, δίπλα στο λογότυπο του ατλαντίς

3. Ειδικές σελίδες (π.χ. Κρουαζιερόπλοια)
– Δεξιά στήλη 1η θέση, 2η θέση, 3η θέση ή 4η θέση

4. Στο newsletter με τα νέα του τελευταίου 24ώρου που αποστέλλεται καθημερινά σε περισσότερους από 3.500 αποδέκτες
– πάνω από τα νέα του 24ώρου
– ανάμεσα από τα νέα του 24ώρου
– κάτω από τα νέα του 24ώρου

Σε περίπτωση που ο διαφημιζόμενος δε διαθέτει ιστοσελίδα ή δεν επιθυμεί η διαφήμισή του να οδηγεί στην ιστοσελίδα του, παρέχουμε τη δυνατότητα παραχώρησης μιας σελίδας στο πλαίσιο του Atlantea, η οποία θα παραμένει ενεργοποιημένη όσο διάστημα θα “τρέχει” η διαφημιστική εκστρατεία.

Υπολογισμός κόστους

Το κόστος για την προβολή της διαφήμισης εξαρτάται από το μέγεθος του banner, τη σελίδα, τη θέση, τη διάρκεια και τη συχνότητα με την οποία θα εμφανίζεται.

Είμαστε στη διάθεσή σας για να συζητήσουμε το σχεδιασμό και την κοστολόγηση της δικής σας διαφημιστικής εκστρατείας. Επικοινωνήστε μαζί μας για συγκεκριμένες προτάσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σαντορίνη: Τα κρουαζιερόπλοια του Ιουλίου

0
Σε υψηλά επίπεδα συνεχίζουν για δεύτερο μήνα στη σειρά οι προγραμματισμένες αφίξεις κρουαζιεροπλοίων στη Σαντορίνη. Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει και καταγράψει το ημερολόγιο του Atlantea, τον Ιούλιο αναμένεται να καταπλεύσουν στη Σαντορίνη 119 κρουαζιερόπλοια.

ΕΟΔΥ: Τα τελευταία νέα για την πορεία της Covid-19 (1/7)

0
Με 18.996 νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα ξεκινάει ο Ιούλιος, σύμφωνα με τη σημερινή (1/7) έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης της Covid-19 του τελευταίου 24ώρου από τον...

Σημαντική επιδείνωση των πυρομετεωρολογικών συνθηκών κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου

0
Δυνητικά επικίνδυνες πυρομετεωρολογικές συνθήκες αναμένεται να επικρατήσουν στην ανατολική ηπειρωτική χώρα (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής) και στο Αιγαίο κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, σύμφωνα με...

Διά ζώσης συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Θήρας στις 5/7

0
Για την Τρίτη 5/7, ώρα 18:00, είναι προγραμματισμένη η επόμενη τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Θήρας, η οποία θα πραγματοποιηθεί μετά από πολύ καιρό...
Λογότυπο Δήμου Θήρας

Δήμος Θήρας: Διαγωνισμός για την προμήθεια πλαστικών κάδων απορριμμάτων

0
Από τον Δήμο Θήρας έχει προκηρυχθεί ηλεκτρονικός διαγωνισμός για την ανάδειξη αναδόχου εκτέλεσης της σύμβασης προμήθειας πλαστικών κάδων απορριμμάτων για τις ανάγκες προσωρινής αποθήκευσης...

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σαντορίνη: Μουσικό αφιέρωμα στη Μικρασιατική καταστροφή από την Εστία και τον ΔΑΠΠΟΣ

0
Μια συναυλία αφιερωμένη στη συμπλήρωση 100 ετών από τη Μικρασιατική καταστροφή έχουν προγραμματίσει για το Σάββατο 2 Ιουλίου ο πολιτιστικός σύλλογος Εστία Πύργου Καλλίστης και ο ΔΑΠΠΟΣ.

Μουσική βραδιά την Παρασκευή 1/7 στο Μεγαλοχώρι

0
Ο Δήμος Θήρας και η Κοινότητα Μεγαλοχωρίου διοργανώνουν την Παρασκευή 1/7 μια μουσική βραδιά με το συγκρότημα "Έμμελον".

Βραβεύσεις από την Ένωση Πολυτέκνων Σαντορίνης

0
Την καθιερωμένη εκδήλωση για την απονομή επαίνων σε παιδιά πολύτεκνων οικογενειών που αρίστευσαν σε Γυμνάσια και Λύκεια, σε μαθητές και μαθήτριες που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και σε νέες πολύτεκνες μητέρες, πραγματοποίησε η Ένωση Πολυτέκνων Σαντορίνης.

Σαντορίνη: Έκθεση φωτογραφίας “Ένα βήμα πριν” του Αντώνη Ελευθεράκη

0
Με την ατομική έκθεση φωτογραφίας "Ένα βήμα πριν" του Αντώνη Ελευθεράκη θα ξεκινήσει η σειρά των καλοκαιρινών εκθέσεων φωτογραφίας στο Συμπόσιον Κέντρο Πολιτισμού

Σαντορίνη: Η “Λυσιστράτη” από τη Θεατρική Ομάδα Θήρας Εν Οδώ

0
Με σεβασμό στο πρωτότυπο κείμενο, αλλά και με μια σύγχρονη ματιά, η Θεατρική Ομάδα Θήρας Εν Οδώ παρουσιάζει, την Πέμπτη 30/6 και την Παρασκευή 1/7, τη Λυσιστράτη, το μοναδικής αξίας έργο του Αριστοφάνη.