19.1 C
Santorini
Κυριακή, 22 Μαΐου, 2022
Αρχική Διαφήμιση

Διαφήμιση

Δυνατότητες προβολής και διαφήμισης στο Atlantea

Εισαγωγή

Η ηλεκτρονική έκδοση Atlantea ξεκίνησε ως ατλαντίς τη δημόσια λειτουργία της στις 21/2/2012, δημοσιεύοντας θέματα επικαιρότητας της Σαντορίνης και του Νοτίου Αιγαίου, καθώς και θέματα που έχουν γενικότερο ενδιαφέρον. Στις 12/3/2016 μπήκε σε νέα εποχή, με το όνομα Atlantea, διευρύνοντας ακόμα περισσότερο τη θεματολογία της.

Περισσότερα για το Atlantea, τη δομή και το περιεχόμενό του μπορείτε να δείτε στη σελίδα Ταυτότητα.

Συγκριτικά στοιχεία θεάσεων σελίδων και μοναδικών επισκεπτών για τα έτη
2012-2020

Θεάσεις σελίδων (page views) και μοναδικών επισκεπτών (unique visitors)
για τα έτη 2012 – 2020

Και το 2020, το atlantea συνέχισε την σταθερά ανοδική του πορεία, με αυξημένες επιδόσεις σε σχέση με το 2019, τόσο στα page views (θεάσεις σελίδων) όσο και στα unique visits.

Δυνατότητες Διαφήμισης

Οι τρέχουσες δυνατότητες προβολής στο Atlantea είναι με banner διαφόρων μεγεθών στις ακόλουθες θέσεις:

1. Σελίδες Κατηγοριών και σελίδες άρθρων
– Δεξιά στήλη 1η θέση, 2η θέση, 3η θέση ή 4η θέση

2. Αρχική σελίδα
– πάνω μέρος της σελίδας, δίπλα στο λογότυπο atlantea
– Δεξιά στήλη: 1η θέση, 2η θέση, 3η θέση, 4η θέση ή 5η θέση
– κάτω από το πρωτοσέλιδο
– κάτω από τη ροή ειδήσεων
– κάτω από την επιλογή φωτογραφιών της εβδομάδας
– πάνω από τις κατηγορίες ειδήσεων, δίπλα στο λογότυπο του ατλαντίς

3. Ειδικές σελίδες (π.χ. Κρουαζιερόπλοια)
– Δεξιά στήλη 1η θέση, 2η θέση, 3η θέση ή 4η θέση

4. Στο newsletter με τα νέα του τελευταίου 24ώρου που αποστέλλεται καθημερινά σε περισσότερους από 3.500 αποδέκτες
– πάνω από τα νέα του 24ώρου
– ανάμεσα από τα νέα του 24ώρου
– κάτω από τα νέα του 24ώρου

Σε περίπτωση που ο διαφημιζόμενος δε διαθέτει ιστοσελίδα ή δεν επιθυμεί η διαφήμισή του να οδηγεί στην ιστοσελίδα του, παρέχουμε τη δυνατότητα παραχώρησης μιας σελίδας στο πλαίσιο του Atlantea, η οποία θα παραμένει ενεργοποιημένη όσο διάστημα θα “τρέχει” η διαφημιστική εκστρατεία.

Υπολογισμός κόστους

Το κόστος για την προβολή της διαφήμισης εξαρτάται από το μέγεθος του banner, τη σελίδα, τη θέση, τη διάρκεια και τη συχνότητα με την οποία θα εμφανίζεται.

Είμαστε στη διάθεσή σας για να συζητήσουμε το σχεδιασμό και την κοστολόγηση της δικής σας διαφημιστικής εκστρατείας. Επικοινωνήστε μαζί μας για συγκεκριμένες προτάσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σύσταση της 23ης Συνόδου της Διακυβερνητικής Επιτροπής της UNESCO για την επιστροφή των Γλυπτών...

0
Η Διακυβερνητική Επιτροπή υιοθέτησε Σύσταση, στο κείμενο της οποίας μεταξύ άλλων "αναγνωρίζει τη σημασία της έναρξης διαλόγου μεταξύ των δύο πλευρών, σε επίπεδο υπουργών Πολιτισμού, στο αμέσως προσεχές διάστημα".

The Distinguished Gentleman’s Ride την Κυριακή 22/5 στη Σαντορίνη

0
Πρόκειται για την πομπή vintage μοτοσυκλετών που γίνεται κάθε χρόνο σε πολλές χώρες του κόσμου, με σκοπό την ευαισθητοποίηση του κοινού για θέματα που αφορούν την ανδρική υγεία, καθώς και τη συγκέντρωση χρημάτων για την ενίσχυση της έρευνας σχετικά με τον καρκίνο του προστάτη.
Ηλιοφάνεια

Ο καιρός του Σαββάτου: Ηλιοφάνεια με προοδευτική εξασθένηση των βόρειων ανέμων και άνοδο της...

0
Ηλιοφάνεια θα επικρατήσει αύριο Σάββατο 21/5 στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Τοπικά αυξημένες νεφώσεις αναμένονται στο νοτιοανατολικό Αιγαίο με πιθανότητα εκδήλωσης πρόσκαιρων όμβρων στα ανατολικά τμήματα της Κρήτης και στα Δωδεκάνησα.
Έλεγχος για Covid-19

Covid-19: Τα τελευταία νέα από τον ΕΟΔΥ (20/5)

0
Σήμερα (20/5) ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε συνολικά 4.131 νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα Covid-19 που καταγράφηκαν το τελευταίο 24ωρο στη χώρα. Τα 3.708 καταγράφονται πρώτη φορά ως κρούσματα, ενώ τα 423 είναι πιθανές νέες επαναλοιμώξεις.

Χρηματοδότηση στον Δήμο Θήρας για ανάπτυξη μικροκινητικότητας

0
Ο Δήμος Θήρας είναι μεταξύ των 119 Δήμων της χώρας και των 7 των Κυκλάδων που εντάχθηκαν στην Πράξη "Βιώσιμης μικροκινητικότητας μέσω συστήματος κοινόχρηστων ποδηλατών σε Δήμους της Χώρας (εκτός Δήμων Μητροπολιτικών Κέντρων)",

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

The Distinguished Gentleman’s Ride την Κυριακή 22/5 στη Σαντορίνη

0
Πρόκειται για την πομπή vintage μοτοσυκλετών που γίνεται κάθε χρόνο σε πολλές χώρες του κόσμου, με σκοπό την ευαισθητοποίηση του κοινού για θέματα που αφορούν την ανδρική υγεία, καθώς και τη συγκέντρωση χρημάτων για την ενίσχυση της έρευνας σχετικά με τον καρκίνο του προστάτη.
Ίδρυμα Λούλας & Ευαγγέλου Νομικού

Εκδήλωση από την Εστία Πύργου για τα 40 χρόνια λειτουργίας του Τελεφερίκ

0
Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 40 χρόνων λειτουργίας του Τελεφερίκ, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Εστία Πύργου Καλλίστης διοργανώνει το Σάββατο 4/6 εκδήλωση για τη μεγάλη προσφορά του Ιδρύματος Λούλας & Ευαγγέλου Νομικού στη Σαντορίνη.
Πολύτεκνη οικογένεια

Σαντορίνη: Βράβευση αριστούχων μαθητών από πολύτεκνες οικογένειες

0
Η Ένωση Πολυτέκνων Σαντορίνης διοργανώνει την Κυριακή 29/5, ώρα 18:00, στον προαύλιο χώρο του Γενικού Λυκείου Θήρας, εκδήλωση βράβευσης παιδιών από πολύτεκνες οικογένειες που αρίστευσαν στο Γυμνάσιο και στο Λύκειο και που πέτυχαν την εισαγωγή τους σε Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.

Μουσικοχορευτική συνάντηση Σαντορίνης και Θράκης στο Καμάρι

0
Τα χορευτικά του ΔΑΠΠΟΣ με την επιμέλεια της Σταματίνας Ξιάρχου και οι χορευτές της Θρακικής Εστίας Κατερινής προσέφεραν μία πολύ όμορφη βραδιά αφιερωμένη στην παράδοσή μας.

Το πρόγραμμα του 5ου Μαθητικού Φεστιβάλ Θήρας και Θηρασίας

0
Η Θηραϊκή Εταιρεία Επιστημών, Γραμμάτων και Τεχνών έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα το πρόγραμμα του 5ου Μαθητικού Φεστιβάλ Θήρας και Θηρασίας που θα φιλοξενηθεί στο Βιομηχανικό Μουσείο Τομάτας Δ. Νομικός, στη Βλυχάδα.