18.1 C
Santorini
Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου, 2023
Αρχική Διαφήμιση

Διαφήμιση

Ένα εξαιρετικό εργαλείο προβολής και διαφήμισης

Το Atlantea αποτελεί την ιδανική επιλογή για να απευθυνθείτε σε όσους αναπτύσσουν επαγγελματικές ή επιχειρηματικές δραστηριότητες στη Σαντορίνη, εργάζονται ή αναζητούν εργασία στις επιχειρήσεις του νησιού, είναι μόνιμοι κάτοικοι ή διαθέτουν παραθεριστική κατοικία στο νησί.

Είμαστε ειδησεογραφικό – ενημερωτικό portal με έδρα τη Σαντορίνη, που προσφέρει αξιόπιστη και υπεύθυνη ενημέρωση σε θέματα που αφορούν τη Σαντορίνη, τις Κυκλάδες και το Νότιο Αιγαίο καθώς και σε θέματα γενικού ενδιαφέροντος.

Εκτός από την παρουσία μας στο διαδίκτυο έχουμε ενεργή παρουσία στα κοινωνικά δίκτυα Facebook, Twitter, Instagram και YouTube και περιλαμβανόμαστε στις Ειδήσεις Google (Google News).

Το portal μας απευθύνεται στους κατοίκους της Σαντορίνης, τον επιχειρηματικό κόσμο του νησιού, τους Σαντορινιούς και τους φίλους του νησιού από άλλες περιοχές, καθώς και στους ιδιοκτήτες παραθεριστικών κατοικιών στο νησί.

Κάθε βράδυ, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, αποστέλλουμε newsletter, σε περισσότερους από 4000 παραλήπτες, με τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύσαμε τις προηγούμενες 24 ώρες.

Το Atlantea έχει συνεχώς αυξανόμενη αναγνωσιμότητα από το 2012, όταν ξεκίνησε τη λειτουργία του και διατηρεί αδιάκοπα την πρώτη θέση με σημαντική διαφορά έναντι των άλλων μέσων ενημέρωσης που δραστηριοποιούνται στην περιοχή της Σαντορίνης. Επίσης, βρίσκεται σταθερά στην πρώτη θέση μεταξύ των μέσων ενημέρωσης των Κυκλάδων.

Συγκριτικά στοιχεία θεάσεων σελίδων και μοναδικών επισκεπτών

Θεάσεις σελίδων (page views) και μοναδικών επισκεπτών (unique visitors) για τα έτη 2012 – 2022

Μεγάλες επιχειρήσεις και οργανισμοί με εθνική κάλυψη, καθώς και ένας σημαντικός αριθμός τοπικών επιχειρήσεων και επαγγελματιών έχουν αξιοποιήσει ή συνεχίζουν να αξιοποιούν τις δυνατότητες διαφήμισης που παρέχει το Atlantea.

Το Atlantea προσφέρει μια σειρά δυνατοτήτων προβολής και διαφήμισης, όπως:

  • Εμφάνιση banners διαφόρων διαστάσεων και θέσεων.
  • Προωθητικά άρθρα (advertorials και native)
  • Ρεπορτάζ και αφιερώματα
  • Συνεντεύξεις σε κείμενο ή/και σε βίντεο
  • Διαγωνισμούς
  • Προώθηση στη σελίδα του Atlantea στο Facebook, η οποία διαθέτει πάνω από 17300 ακόλουθους (Μάιος 2023).

Το είδος και η διάρκεια της διαφημιστικής προβολής στο Atlantea μπορούν να προσαρμοστούν ανάλογα με τους στόχους που επιθυμείτε να επιτύχετε και τον διαθέσιμο προϋπολογισμό.

Πληροφορίες: Μαρία Λιάτσου (marl@heliotopos.net/6944655514) 

Περισσότερα για το Atlantea, τη δομή και το περιεχόμενό του μπορείτε να δείτε στη σελίδα Ταυτότητα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Συγκροτήθηκε η νέα ΚΟ από τους αποχωρήσαντες του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ – Πρόεδρος ο Αλέξης Χαρίτσης

0
Τη συγκρότηση κοινοβουλευτικής ομάδας αποφάσισαν σήμερα οι 11 ανεξάρτητοι βουλευτές: Αναγνωστόπουλου Σία, Αχτσιόγλου Έφη, Ζεϊμπέκ Χουσεΐν, Ηλιόπουλος Νάσος, Πέρκα Πέτη, Τζανακόπουλος Δημήτρης, Τζούφη Μερόπη,...
Επιμελητήριο Κυκλάδων λογότυπο

Παρέμβαση του Επιμελητηρίου Κυκλάδων για το φορολογικό νομοσχέδιο

0
Βελτιώσεις στο σχέδιο νόμου με τίτλο "Μέτρα για τον περιορισμό της φοροδιαφυγής" που κατατίθεται στη Βουλή, ως προς την οριζόντια εφαρμογή της διάταξης του...

Στις 18 Δεκεμβρίου η ορκωμοσία του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου Ν. Αιγαίου

0
Στο Θέατρο Απόλλων, στην Ερμούπολη της Σύρου, πρόκειται να πραγματοποιηθεί η ορκωμοσία του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου που προέκυψε από τις εκλογές της...

Τα κρασιά της Σαντορίνης στη Θεσσαλονίκη για τον Χάρτη των Γεύσεων 2023

0
Το καθιερωμένο ετήσιο ραντεβού του αμπελοοινικού κλάδου στη Θεσσαλονίκη είναι προγραμματισμένο για το Σαββατοκύριακο 2-3 Δεκεμβρίου, οπότε και θα πραγματοποιηθεί η σημαντικότερη οινική εκδήλωση...

ΕΛΤΑ: Γράψε ένα γράμμα στον Άγιο Βασίλη

0
Τα γιορτινά κόκκινα γραμματοκιβώτια παίρνουν τη θέση τους έξω από τα κεντρικά ταχυδρομεία της χώρας και όλο το δίκτυο των ΕΛΤΑ ετοιμάζεται να υποδεχτεί...
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης