27.2 C
Santorini
Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου, 2022
Αρχική Διαφήμιση

Διαφήμιση

Δυνατότητες προβολής και διαφήμισης στο Atlantea

Εισαγωγή

Η ηλεκτρονική έκδοση Atlantea ξεκίνησε ως ατλαντίς τη δημόσια λειτουργία της στις 21/2/2012, δημοσιεύοντας θέματα επικαιρότητας της Σαντορίνης και του Νοτίου Αιγαίου, καθώς και θέματα που έχουν γενικότερο ενδιαφέρον. Στις 12/3/2016 μπήκε σε νέα εποχή, με το όνομα Atlantea, διευρύνοντας ακόμα περισσότερο τη θεματολογία της.

Περισσότερα για το Atlantea, τη δομή και το περιεχόμενό του μπορείτε να δείτε στη σελίδα Ταυτότητα.

Συγκριτικά στοιχεία θεάσεων σελίδων και μοναδικών επισκεπτών

Θεάσεις σελίδων (page views) και μοναδικών επισκεπτών (unique visitors)
για τα έτη 2012 – 2021

Και το 2021, το atlantea διατήρησε την σταθερά ανοδική του πορεία, με αυξημένες επιδόσεις τόσο στα page views (θεάσεις σελίδων) όσο και στα unique visits (μοναδικοί επισκέπτες).

Δυνατότητες Διαφήμισης & προβολής στο Atlantea 

Οι τρέχουσες δυνατότητες προβολής στο Atlantea είναι:

  • με banner διαφόρων μεγεθών και θέσεων στην αρχική σελίδα ή/και στις επιμέρους σελίδες, στις κατηγορίες και στα άρθρα και σύνδεση με την ιστοσελίδα του διαφημιζόμενου ή με τη σελίδα του στο Facebook
  • με banner διαφόρων μεγεθών και θέσεων στο ημερήσιο newsletter που αποστέλεται σε περισσότερους από 4000 αποδέκτες και σύνδεση με την ιστοσελίδα του διαφημιζόμενου ή με τη σελίδα του στο Facebook
  • με άρθρα/advertorials ή αφιερώματα που μένουν για πάντα διαθέσιμα στο διαδίκτυο
  • στη σελίδα του Atlantea στο Facebook, με προώθηση με κριτήρια θεματικά ή/και γεωγραφικής περιοχής ή/και στους 16.800 ακόλουθους της σελίδας (7/2022)

Υπολογισμός αξίας
Η αξία της προωθητικής ενέργειας εξαρτάται από τις επιλεγμένες δράσεις προβολής/διαφήμισης και τη διάρκεια του προγράμματος.

Είμαστε στη διάθεσή σας για να συζητήσουμε το σχεδιασμό και την κοστολόγηση της δικής σας διαφημιστικής εκστρατείας. Επικοινωνήστε με την κα Μαρία Λιάτσου (marl@heliotopos.net/6944655514) για συγκεκριμένες προτάσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Το παλιό ρολόι” την Κυριακή 2/10 στον Πύργο

0
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Εστία Πύργου Καλλίστης έχει προγραμματίσει για την Κυριακή 2/10 ένα μουσικό αφιέρωμα σε ελληνικά και ξένα τραγούδια που αγαπήθηκαν και έγιναν σταθμός στις μνήμες και στις καρδιές.

Santorini Experience 2022 – Η επιστροφή!

0
Μετά από δύο χρόνια απουσίας, το Santorini Experience επέστρεψε δυναμικά, συγκεντρώνοντας στη Σαντορίνη, στις 23-25/9, επαγγελματίες και ερασιτέχνες αθλητές που πήραν μέρος στις νέες εντυπωσιακές διαδρομές τρεξίματος και στην καθιερωμένη διαδρομή κολύμβησης ανοιχτής θαλάσσης.

Covid-19: Δεν αποκλείουν νέα μεγάλα κύματα οι επιστήμονες, λόγω των νέων υποπαραλλαγών της Όμικρον

0
Παρ' όλο που η πανδημία κοντεύει να κλείσει τρία χρόνια, αρκετοί επιστήμονες συνεχίζουν να θεωρούν σοβαρή πρόκληση τον κορονοϊό και μάλιστα δεν αποκλείουν νέα μεγάλα κύματα της Covid-19, κυρίως λόγω των νέων υποπαραλλαγών της κυρίαρχης παραλλαγής Όμικρον.

Αλλαγή στις ώρες κοινής ησυχίας

0
Από το Σάββατο 1 Οκτωβρίου οι ώρες κοινής ησυχίας αλλάζουν, καθώς -σύμφωνα με την Αστυνομική Διάταξη 3 του 1996- ξεκινά η χειμερινή περίοδος που θα διαρκέσει μέχρι τις 31 Μαρτίου.

Σαντορίνη: Συναγερμός για εντοπισμό αγνοούμενου χειριστή αετοσανίδας

0
Για την ύπαρξη ενός αγνοούμενου 42χρονου αλλοδαπού χειριστή αετοσανίδας (kite-surf), στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Σαντορίνης και Ανάφης, ενημερώθηκε το απόγευμα της Τρίτης 27/9 η...

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

“Το παλιό ρολόι” την Κυριακή 2/10 στον Πύργο

0
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Εστία Πύργου Καλλίστης έχει προγραμματίσει για την Κυριακή 2/10 ένα μουσικό αφιέρωμα σε ελληνικά και ξένα τραγούδια που αγαπήθηκαν και έγιναν σταθμός στις μνήμες και στις καρδιές.

Συναυλία κλασικής μουσικής το Σάββατο 24/9 στο ΔΑΠΠΟΣ

0
Σε εξέλιξη είναι αυτή την εβδομάδα οι εκπαιδευτικές συναυλίες της δράσης "Η μουσική πάει σχολείο", που πραγματοποιούνται με τη συνεργασία του ΔΑΠΠΟΣ και του "Transcription Ensemble", δίνοντας την ευκαιρία σε μαθητές και δασκάλους των δημοτικών σχολείων να έρθουν σε επαφή με έργα κλασικής μουσικής.

Η Εστία Πύργου στο 14ο Φεστιβάλ Κυκλαδικής Γαστρονομίας “Νικόλαος Τσελεμεντές”

0
Στο 14ο Φεστιβάλ Κυκλαδικής Γαστρονομίας "Νικόλαος Τσελεμεντές", που θα πραγματοποιηθεί στη Σίφνο στις 22-24 Σεπτεμβρίου, θα πάρει μέρος ο Πολιτιστικός Σύλλογος Εστία Πύργου Καλλίστης Θήρας, μετά από πρόσκληση του Πολιτιστικού Συλλόγου Σίφνου.

Σαντορίνη: Νησιώτικο γλέντι την Τρίτη 20/9 στη Στέγη Κοντοχωριανών

0
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Θήρας "Ο Άγιος Ευστάθιος" διοργανώνει την Τρίτη 20/9 νησιώτικο γλέντι, με τον Νίκο Οικονομίδη και την Κυριακή Σπανού, στο προαύλιο της Στέγης Κοντοχωριανών.

Σαντορίνη: Μουσικό ταξίδι από τη Σμύρνη στον Πειραιά, την Τετάρτη 21/9

0
Τελευταία ενημέρωση 15/9 - ώρα 17:00 Η Θηραϊκή Εταιρεία Επιστημών, Γραμμάτων και Τεχνών έχει προγραμματίσει για την Τετάρτη 21/9 τη μουσική εκδήλωση "Μουσικό Ταξίδι από...