25.2 C
Santorini
Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου, 2022
Αρχική Διαφήμιση

Διαφήμιση

Δυνατότητες προβολής και διαφήμισης στο Atlantea

Εισαγωγή

Η ηλεκτρονική έκδοση Atlantea ξεκίνησε ως ατλαντίς τη δημόσια λειτουργία της στις 21/2/2012, δημοσιεύοντας θέματα επικαιρότητας της Σαντορίνης και του Νοτίου Αιγαίου, καθώς και θέματα που έχουν γενικότερο ενδιαφέρον. Στις 12/3/2016 μπήκε σε νέα εποχή, με το όνομα Atlantea, διευρύνοντας ακόμα περισσότερο τη θεματολογία της.

Περισσότερα για το Atlantea, τη δομή και το περιεχόμενό του μπορείτε να δείτε στη σελίδα Ταυτότητα.

Συγκριτικά στοιχεία θεάσεων σελίδων και μοναδικών επισκεπτών

Θεάσεις σελίδων (page views) και μοναδικών επισκεπτών (unique visitors)
για τα έτη 2012 – 2021

Και το 2021, το atlantea διατήρησε την σταθερά ανοδική του πορεία, με αυξημένες επιδόσεις τόσο στα page views (θεάσεις σελίδων) όσο και στα unique visits (μοναδικοί επισκέπτες).

Δυνατότητες Διαφήμισης & προβολής στο Atlantea 

Οι τρέχουσες δυνατότητες προβολής στο Atlantea είναι:

  • με banner διαφόρων μεγεθών και θέσεων στην αρχική σελίδα ή/και στις επιμέρους σελίδες, στις κατηγορίες και στα άρθρα και σύνδεση με την ιστοσελίδα του διαφημιζόμενου ή με τη σελίδα του στο Facebook
  • με banner διαφόρων μεγεθών και θέσεων στο ημερήσιο newsletter που αποστέλεται σε περισσότερους από 4000 αποδέκτες και σύνδεση με την ιστοσελίδα του διαφημιζόμενου ή με τη σελίδα του στο Facebook
  • με άρθρα/advertorials ή αφιερώματα που μένουν για πάντα διαθέσιμα στο διαδίκτυο
  • στη σελίδα του Atlantea στο Facebook, με προώθηση με κριτήρια θεματικά ή/και γεωγραφικής περιοχής ή/και στους 16.800 ακόλουθους της σελίδας (7/2022)

Υπολογισμός αξίας
Η αξία της προωθητικής ενέργειας εξαρτάται από τις επιλεγμένες δράσεις προβολής/διαφήμισης και τη διάρκεια του προγράμματος.

Είμαστε στη διάθεσή σας για να συζητήσουμε το σχεδιασμό και την κοστολόγηση της δικής σας διαφημιστικής εκστρατείας. Επικοινωνήστε με την κα Μαρία Λιάτσου (marl@heliotopos.net/6944655514) για συγκεκριμένες προτάσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Υπ. Μεταφορών: Διευκρινίσεις σχετικά με τις αντιολισθητικές αλυσίδες στα οχήματα

0
Διευκρινίσεις σχετικά με το πότε οι οδηγοί έχουν την υποχρέωση να φέρουν  αντιολισθητικά μέσα στα οχήματα τους, καθώς ξεκινά η περίοδος υποχρεωτικής χρήσης (Οκτώβριος-...

Τη δημιουργία του πρώτου Cloud Region στην Ελλάδα ανακοίνωσε η Google

0
Τις νέες στρατηγικές πρωτοβουλίες της, με σκοπό να συμβάλει στην επιτάχυνση του ψηφιακού μετασχηματισμού και τη βιώσιμη ανάπτυξη στην Ελλάδα, ανακοίνωσε σήμερα (29/9) η Google σε εκδήλωση στην Αθήνα.

Παγκόσμια Ημέρα Καρδιάς: Οι βασικοί παράγοντες κινδύνου

0
Την πρόληψη για την προστασία της καρδιάς προτάσσει ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος (ΠΙΣ), στο μήνυμά του με αφορμή τους σημερινούς εορτασμούς της Παγκόσμιας Ημέρας...

“Το παλιό ρολόι” την Κυριακή 2/10 στον Πύργο

0
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Εστία Πύργου Καλλίστης έχει προγραμματίσει για την Κυριακή 2/10 ένα μουσικό αφιέρωμα σε ελληνικά και ξένα τραγούδια που αγαπήθηκαν και έγιναν σταθμός στις μνήμες και στις καρδιές.

Πολύ υψηλότερες οι εκπομπές ρύπων των νέων μοντέλων από αυτές που αναφέρουν οι αυτοκινητοβιομηχανίες

0
Οι εκπομπές ρύπων των νέων μοντέλων παγκοσμίως είναι κατά μέσο όρο 50% υψηλότερες από αυτές που αναφέρουν οι αυτοκινητοβιομηχανίες στα επίσημα στοιχεία που δημοσιοποιούν,...

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

“Το παλιό ρολόι” την Κυριακή 2/10 στον Πύργο

0
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Εστία Πύργου Καλλίστης έχει προγραμματίσει για την Κυριακή 2/10 ένα μουσικό αφιέρωμα σε ελληνικά και ξένα τραγούδια που αγαπήθηκαν και έγιναν σταθμός στις μνήμες και στις καρδιές.

Συναυλία κλασικής μουσικής το Σάββατο 24/9 στο ΔΑΠΠΟΣ

0
Σε εξέλιξη είναι αυτή την εβδομάδα οι εκπαιδευτικές συναυλίες της δράσης "Η μουσική πάει σχολείο", που πραγματοποιούνται με τη συνεργασία του ΔΑΠΠΟΣ και του "Transcription Ensemble", δίνοντας την ευκαιρία σε μαθητές και δασκάλους των δημοτικών σχολείων να έρθουν σε επαφή με έργα κλασικής μουσικής.

Η Εστία Πύργου στο 14ο Φεστιβάλ Κυκλαδικής Γαστρονομίας “Νικόλαος Τσελεμεντές”

0
Στο 14ο Φεστιβάλ Κυκλαδικής Γαστρονομίας "Νικόλαος Τσελεμεντές", που θα πραγματοποιηθεί στη Σίφνο στις 22-24 Σεπτεμβρίου, θα πάρει μέρος ο Πολιτιστικός Σύλλογος Εστία Πύργου Καλλίστης Θήρας, μετά από πρόσκληση του Πολιτιστικού Συλλόγου Σίφνου.

Σαντορίνη: Νησιώτικο γλέντι την Τρίτη 20/9 στη Στέγη Κοντοχωριανών

0
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Θήρας "Ο Άγιος Ευστάθιος" διοργανώνει την Τρίτη 20/9 νησιώτικο γλέντι, με τον Νίκο Οικονομίδη και την Κυριακή Σπανού, στο προαύλιο της Στέγης Κοντοχωριανών.

Σαντορίνη: Μουσικό ταξίδι από τη Σμύρνη στον Πειραιά, την Τετάρτη 21/9

0
Τελευταία ενημέρωση 15/9 - ώρα 17:00 Η Θηραϊκή Εταιρεία Επιστημών, Γραμμάτων και Τεχνών έχει προγραμματίσει για την Τετάρτη 21/9 τη μουσική εκδήλωση "Μουσικό Ταξίδι από...