Αρχική Διαφήμιση

Διαφήμιση

Ένα εξαιρετικό εργαλείο προβολής και διαφήμισης

Το Atlantea αποτελεί την ιδανική επιλογή για να απευθυνθείτε σε όσους αναπτύσσουν επαγγελματικές ή επιχειρηματικές δραστηριότητες στη Σαντορίνη, εργάζονται ή αναζητούν εργασία στις επιχειρήσεις του νησιού, είναι μόνιμοι κάτοικοι ή διαθέτουν παραθεριστική κατοικία στο νησί.

Είμαστε ειδησεογραφικό – ενημερωτικό portal με έδρα τη Σαντορίνη, που προσφέρει αξιόπιστη και υπεύθυνη ενημέρωση σε θέματα που αφορούν τη Σαντορίνη, τις Κυκλάδες και το Νότιο Αιγαίο καθώς και σε θέματα γενικού ενδιαφέροντος.

Εκτός από την παρουσία μας στο διαδίκτυο έχουμε ενεργή παρουσία στα κοινωνικά δίκτυα Facebook, Twitter, Instagram και YouTube και περιλαμβανόμαστε στις Ειδήσεις Google (Google News).

Το portal μας απευθύνεται στους κατοίκους της Σαντορίνης, τον επιχειρηματικό κόσμο του νησιού, τους Σαντορινιούς και τους φίλους του νησιού από άλλες περιοχές, καθώς και στους ιδιοκτήτες παραθεριστικών κατοικιών στο νησί.

Κάθε βράδυ, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, αποστέλλουμε newsletter, σε περισσότερους από 4000 παραλήπτες, με τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύσαμε τις προηγούμενες 24 ώρες.

Το Atlantea έχει συνεχώς αυξανόμενη αναγνωσιμότητα από το 2012, όταν ξεκίνησε τη λειτουργία του και διατηρεί αδιάκοπα την πρώτη θέση με σημαντική διαφορά έναντι των άλλων μέσων ενημέρωσης που δραστηριοποιούνται στην περιοχή της Σαντορίνης. Επίσης, βρίσκεται σταθερά στην πρώτη θέση μεταξύ των μέσων ενημέρωσης των Κυκλάδων.

Συγκριτικά στοιχεία θεάσεων σελίδων και μοναδικών επισκεπτών

Θεάσεις σελίδων (page views) και μοναδικών επισκεπτών (unique visitors) για τα έτη 2012 – 2023

Μεγάλες επιχειρήσεις και οργανισμοί με εθνική κάλυψη, καθώς και ένας σημαντικός αριθμός τοπικών επιχειρήσεων και επαγγελματιών έχουν αξιοποιήσει ή συνεχίζουν να αξιοποιούν τις δυνατότητες διαφήμισης που παρέχει το Atlantea.

Το Atlantea προσφέρει μια σειρά δυνατοτήτων προβολής και διαφήμισης, όπως:

  • Εμφάνιση banners διαφόρων διαστάσεων και θέσεων.
  • Προωθητικά άρθρα (advertorials και native)
  • Ρεπορτάζ και αφιερώματα
  • Συνεντεύξεις σε κείμενο ή/και σε βίντεο
  • Διαγωνισμούς
  • Προώθηση στη σελίδα του Atlantea στο Facebook, η οποία διαθέτει πάνω από 17400 ακόλουθους (Ιανουάριος 2024).

Το είδος και η διάρκεια της διαφημιστικής προβολής στο Atlantea μπορούν να προσαρμοστούν ανάλογα με τους στόχους που επιθυμείτε να επιτύχετε και τον διαθέσιμο προϋπολογισμό.

Πληροφορίες: Μαρία Λιάτσου (marl@heliotopos.net/6944655514) 

Περισσότερα για το Atlantea, τη δομή και το περιεχόμενό του μπορείτε να δείτε στη σελίδα Ταυτότητα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ηφαίστεια 2024, τον Σεπτέμβριο στη Σαντορίνη

0
Η αναπαράσταση θα ξεκινήσει με τη δύση του ηλίου και θα είναι ορατή για το κοινό από όλη την καλντέρα, προσφέροντας ένα μοναδικό θέαμα για τους κατοίκους και τους χιλιάδες επισκέπτες της Σαντορίνης και της Θηρασιάς.

Σαντορίνη: Επιτυχημένο το DGR 2024

0
Με 45 συμμετοχές πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 19/5/24 στη Σαντορίνη η ετήσια φιλανθρωπική εκδήλωση The Distinguished Gentleman’s Ride (DGR). Κλασικές μοτοσικλέτες με τους αναβάτες τους έδωσαν...

Στρατηγική συνεργασία της SKY express με British Airways και Etihad Airways

0
Τις δυνάμεις της με δύο από τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες ενώνει η SKY express, ενισχύοντας έτσι περαιτέρω την προσέλκυση διεθνών επισκεπτών στη χώρα καθ’...

Σαντορίνη: Εγκαίνια για τις “Φωτογραφικές Ιστορίες” της Φ.Ο.Σ.

0
Με επιτυχία και με μεγάλη προσέλευση κόσμου πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Κυριακής 19/5 στο Κέντρο Φωτογραφίας Καστελάνα, στον Πύργο, τα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας...
Τράπεζα Αίματος Σαντορίνης

Σαντορίνη: Ο απολογισμός της 67ης εθελοντικής αιμοδοσίας

0
Η Τράπεζα Αίματος Σαντορίνης ανακοίνωσε με ικανοποίηση τον απολογισμό της 67ης εθελοντικής αιμοδοσίας που διενεργήθηκε στις 11-19/5, με τη συνδρομή του νοσοκομείου Ερυθρός Σταυρός,...
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης